loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10396 ori.
Horoscop 2016: Marte în Scorpion (3 ianuarie – 6 martie, 27 mai – 2 august)

Chiar la începutul lui 2016 (mai precis, în a treia zi a noului an), Marte se grăbește să intre în Scorpion, una din cele două zodii în care își află domiciliul (cealaltă fiind Berbecul) și în care își manifestă cu cea mai mare intensitate influența plină de spirit combativ și de forță de acțiune.

horoscop 2016 marte in scorpion

Principala caracteristică a influenței marțiene între 3 ianuarie și 2 august (cu scurta pauză dintre 6 martie și 27 mai) este disimularea. Acționăm în secret, ne ascundem propriile dorințe, intenții și scopuri. Apelăm inclusiv la tactica derutantă de a ascunde față de cei din jur adevăratele noastre puncte forte sau slăbiciuni, ascultând parcă de sfatul maestrului chinez Sun Tzu: „Arată-te puternic când ești slab și slab când ești puternic“.

Cel mai prețios dar pe care ni-l face Marte aflat în Scorpion este capacitatea de auto-transformare. Putem aduce schimbări majore în propriul mod de viață, pentru a ne realiza cele mai importante obiective. Iată cum este de așteptat să influențeze Marte în Scorpion fiecare din cele 12 zodii:

2016: Marte în Scorpion pentru fiecare zodie

 

Berbecul e mai viclean decât în mod normal, nu mai acționează cu graba și chiar brutalitatea care îi sunt uneori caracteristice. Învață că, uneori, o fentă e mai inspirată decât un atac în forță și că sunt și momente în care calea ocolită te aduce la țintă mai repede decât cea dreaptă.

Taurul își perfecționează capacitatea de colabora. Va face o muncă de grup excelentă, fiind extrem de inspirat în alegerea colaboratorilor, a partenerilor de afaceri, dar și a partenerilor de cuplu. Pentru cei căsătoriți, e de așteptat o revitalizare a vieții amoroase.

Gemenii au mult de tras la serviciu, dar se vor descurca mai mult decât onorabil. E o perioadă în care pot face salturi în carieră, pot obține avantaje de pe urma cărora să profite timp îndelungat, de acum înainte.

Racul are parte de ceva agitație în viața amoroasă. Sunt posibile relații secrete, aventuri, tot felul de întâmplări pline de sare și piper. De asemenea, această zodie atât de talentată pentru rolul de părinte le va acorda și mai mare atenție copiilor.

Leul ține să ocupe o poziție dominantă în cadrul propriei familii, să fie recunoscut de rudele apropiate drept regele… nu al junglei, dar al neamului. Investind multă energie în această direcție, va obține ceea ce își dorește.

Fecioara face multe drumuri, în primele șapte luni din 2016. Unele de nevoie, altele de plăcere, dar fiecare dintre ele va aduce un pas înainte în diferite domenii, va marca un progres. De asemenea, capacitatea Fecioarei de a învăța noi domenii este sporită.

Balanța are idei bune în materie financiară și capătă și curajul de a le transpune în practică. Marte poate aduce progrese însemnate pe plan financiar, pentru nativii dispuși atât să muncească, cât și să își asume unele riscuri.

Direct vizați de acțiunea și energia specific marțiene sunt chiar nativii Scorpion. Aceștia devin, în cele două perioade menționate, adevărați oameni de acțiune, gata să își asume riscuri și să se confrunte cu orice piedică ori adversar. Scorpionul va da dovadă, în această perioadă, de mult curaj și tărie de caracter. Inclusiv din punct de vedere fizic, vom vedea Scorpioni mai puternici, în 2016.

Săgetătorul lasă deoparte distracția alături de prieteni și își vede, singur, de proiectele cu adevărat importante. Cu cât va învăța să se bazeze mai mult pe propriile forțe, cu atât va face progrese mai mari.

Capricornul renunță parțial la tradiționalism și e mult mai deschis spre nou și spre viitor. Au loc ceva schimbări și în ceea ce privește alegerea persoanelor care îi stau prin preajmă: le va prefera pe cele cu gândire pozitivă și dornice de afirmare.

Vărsătorul capătă abilitatea de a străluci, atunci când se află în public. Știe cum să atragă atenția asupra sa, cum să își prezinte calitățile și să își ascundă eventualele imperfecțiuni, iar toate acestea pot aduce progrese însemnate în carieră.

Peștii au nevoie să învețe lucruri noi, să aprofundeze cunoștințe vechi, să se înconjoare de persoane ale căror sfaturi sau experiență le pot fi de folos. De asemenea, călătoriile și orice legătură cu persoane din străinătate le pot fi de real folos.

Planeta Marte din punct de vedere astrologic, astronomic și mitologic

 

 

2016: calendar lunar: Luna nouă și Luna plină

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop