loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 38104 ori.
Horoscop Balanta 2012: mai multa liniste

horoscop balanta 2012 linisteÎntr-un horoscop Balanta 2012, marele eveniment este faptul că Saturn va părăsi această zodie, în luna octombrie. Plecarea lui în Scorpion va aduce o stare generală mai bună, mai multă energie şi linişte. Sursele de tensiune existente în ultimii doi-trei ani încep, treptat, să dispară.

Concomitent, tranzitul lui Jupiter prin Gemeni favorizează studiile, dar şi călătoriile în străinătate pe care au de gând să le facă nativii Balanta.

Horoscop Balanta 2012 – bani

Intrarea lui Saturn în Scorpion, în luna octombrie, nu reprezintă chiar cea mai bună veste, pentru situaţia dumneavoastră financiară. În casa a 2-a, a banilor câştigaţi din muncă, a salariului lunar, Saturn aduce o serie de frustrări, parcă în acord cu crizele economice mondiale, care par că nu se mai termină. E greu de crezut că veţi mai avea parte de vreo mărire de salariu, ba chiar e posibil ca unele surse de venit să dispară.

În astfel de condiţii, trebuie să profitaţi la maxim de şansele de câştig pe care le aveţi, în intervalul ianuarie-iunie, din alte surse de venit decât salariul. Aşadar, prima parte a anului reprezintă un interval propice pentru Balantele care se află în aşteptarea unor moşteniri, care sunt implicate în procese sau chiar se gândesc că ar putea să primească ceva mai mult decât un simplu cadou simbolic, de la prietenii sau rudele mai cu stare.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Horoscop Balanta 2012: profesie

Activitatea de la locul de muncă devine tot mai intensă, pe anului 2012. Cele mai dificile sarcini vor fi cele primite în octombrie, noiembrie şi decembrie, când va trebui să amânaţi câteva zile vacanţa de iarnă, pentru a duce totul la bun sfârşit.

În ceea ce priveşte cariera, 2012 e mai degrabă un an de consolidare a situaţiei actuale şi, în acelaşi timp, de demarare a unor preparative pentru 2013, când va avea loc adevăratul asalt. Pasul decisiv în carieră va veni deci abia peste un an, dar vă puteţi pregăti pentru el studiind, cultivându-vă relaţiile şi fiind la curent cu tot ce se întâmplă în domeniul dumneavoastră de activitate.

 

Horoscop Balanta 2012 – relatii

Relaţiile dumneavoastră devin mai interesante decât până acum, deoarece sunteţi atras, din ce în ce mai multe, de persoane neconformiste şi de relaţii neconvenţionale. Vă faceţi prieteni pe care lumea îi consideră fie ciudaţi, fie de-a dreptul dubioşi, însă tocmai în asta constă farmecul lor – aţi spune dumneavoastră.

În afară de această tendinţă de a vă apropia de persoane interesante în sensul spectaculos al termenului, nu se anunţă schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră relaţională.

 
Horoscop Balanta 2012: sănătate

Aveţi o stare bună de sănătate, chiar dacă uneori – poate şi sub influenţa vaietelor permanente pe care le auziţi la prieteni sau în mass-media – credeţi altceva. Dacă respectaţi un regim de viaţă în limitele normale, fără nici un fel de excese, singurele boli de care trebuie să vă feriţi sunt cele închipuite. Din acest punct de vedere, sunteţi un norocos.

 
Horoscop Balanta 2012 – alte aspecte

Viaţa sexuală poate să cunoască o îmbunătăţire, în prima parte a anului. În măsura în care vă veţi elibera de inhibiţii, veţi trăi experienţe cu totul deosebite.

Începând cu luna iunie, influenţele astrale devin perfecte pentru călătoriile în străinătate. E musai să vă petreceţi concediul în afara ţării. Iar excursiile de două-trei zile sunt, şi ele, la fel de binevenite.

În plus, 2012 le va aduce rezultate excelente tuturor Balantelor care studiază, fie că e vorba de elevi, studenţi, profesori sau cercetători. Un an excelent pentru activităţile intelectuale – iată un alt aspect important al unui horoscop Balanta 2012.

 

Acestea sunt aspecte generale, valabile pentru toate Balantele. Îţi oferim şi o analiza astrala personalizata pe 2012


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop