loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9845 ori.
Horoscop Berbec 2015: bani si profesie

După trei ani foarte frământați, în care afacerile nativilor Berbec au fost în mare parte blocate, vin, în sfârșit, vești bune! Ieșirea lui Saturn din casa a 8-a înseamnă libertate de acțiune pe plan financiar și șanse sporite de apariție a unor noi surse de venit, destul de consistente.

horoscop 2015 berbec bani victoria beckhamMarea eliberare vine devreme, cu o săptămâna înainte de începutul lui 2015. Chiar perioada sărbătorilor de iarnă se poate dovedi mai îmbelșugată decât anul trecut, cadourile primite fiind considerabil mai consistente. Apoi, urmează două luni și jumătate în care Berbecii au liber la investiții, la demararea unor afaceri proprii. Pot să dea rezultate bune, în această perioadă, inclusiv proiecte care au mai fost puse în practică în trecut, fără succes. Acum însă, condițiile astrale s-au schimbat.

Urmează apoi perioada 14 martie-18 septembrie, în care lucrurile se mișcă, din nou, ceva mai greu. Reapar la lumină probleme existente în anii trecuți, Berbecii se confruntă cu datorii făcute atunci, reușind, în final, să le achite. Totul este ca acest „gunoi“ să nu fie ascuns sub preș, ci probleme să fie privite în față și să se facă eforturi pentru rezolvarea lor.

Apoi, în ultimele patru luni ale lui 2015, Saturn părăsește definitiv (de fapt, pentru mai bine un sfert de secol) zona sensibilă financiar pentru Berbeci, care au liber la prosperitate. În special luna noiembrie ar trebui să aducă evoluții pozitive foarte interesante, în ceea ce privește banii nativilor Berbec. Iar la sfârșitul anului vor sta mai bine, pe plan financiar, decât la începutul acestuia.

Și în ceea ce privește cariera și găsirea unui drum profesional potrivit, există vești bune: Pluton, aflat în casa carierei, nu va mai primi, după acest an, influențele stresante care au venit dinspre Uranus începând din 2012. Deci, pași importanți și pentru consolidarea și dezvoltarea poziției ocupate în societate de nativii Berbec, în 2015.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop