loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18321 ori.
Horoscop Berbec 2016 – calatorii la distanta si o relatie serioasa

2015 poate fi un an mare, pentru Berbeci, atât în iubire, cât și pe plan profesional. Începând cu data de 9 septembrie, Jupiter în casa a 7-a va influența în mod direct viața de cuplu și căsătoria, ajutându-i pe Berbeci să găsească partenerul potrivit sau să dezvolte o relație deja existentă. Până atunci, Saturn cere eficiență la locul de muncă și o mai bună utilizare a timpului și a energiei.

Iată sfaturile noastre pentru Berbeci, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016.

 

Saturn pentru Berbeci, în 2016

horoscop berbec 2016

Saturn se află în Săgetător pe toată durata lui 2016. Astfel, pentru Berbeci, Saturn e în casa a 9-a un an întreg. Asta aduce multe responsabilități în ceea ce privește studiile, călătoriile în străinătate, religia și spiritualitatea. Iată sfaturile noastre:

 

Continuați să învățați, chiar dacă nu mai aveți chef!

Doar în acest fel veți putea să vă dezvoltați inteligența, vă veți pune gândirea la lucru și vă veți îmbunătăți abilitățile sociale. Beneficiile învățării permanente sunt esențiale: în final, vă vor ajuta să vă sporiți veniturile, dar și să vă adaptați mai ușor la schimbare, într-o societate în care schimbarea devine o regulă.

 

Călătoriți în străinătate!

Călătoriile în străinătate și cunoașterea altor culturi vă pot schimba viața. Nu există o modalitate mai bună de a ieși din propria zonă de confort. Într-o țară străină, întâlniți oameni diferiți, cu valori și tradiții diferite. Cu siguranță, vă veți îmbunătăți capacitatea de comunicare și abilitățile lingvistice.

În special datorită Internetului și rețelelor de Social Media, globalizarea este deja o realitate. Dar nu te poți adapta la noul „sat global“ stând și navigând pe net. Doar călătoriile te pot ajuta să cunoști și să înțelegi cu adevărat lumea.

 

Faceți-vă timp pentru meditație și rugăciuni!

„Trebuie să începem să credem că Dumnezeu ne-a încredințat, prin misterul rugăciunii, cu o forță care poate să mute din loc lumea cerească și să îi aducă putere aici jos, pe pământ“ spunea scriitorul, profesorul și pastorul creștin Andrew Murray, din Africa de Sud.

„Cine îngenunchează în fața lui Dumnezeu va putea să stea în picioare în fața oricui“ spune un frumos proverb arab.

„Meditația e calea prin care poți să hrănești și să faci să înflorească divinitatea din tine“ spunea maestrul spiritual Dr. Amit Ray, cunoscut pentru așa-numita „meditație Om“ și pentru „tehnica de meditație Vipassana“.

Așadar, nu contează ce religie aveți – toată lumea e de acord că rugăciunea e importantă și folositoare. Iar dacă nu sunteți credincios (și cei mai mulți dintre Berbeci nu sunt!), puteți studia și vă veți convinge pe cont propriu de beneficiile aduce de meditație sănătății proprii.

 

Jupiter pentru Berbec, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe data de 9 septembrie, iar apoi în Balanță, de pe 9 septembrie până la sfârșitul anului.

Pentru Berbec, asta înseamnă că Jupiter va străbate casa a 6-a – casa muncii. Acest tranzit îi va transforma pe nativi în angajați excelenți. În același timp, le va influența în bine starea de sănătate și aspectul fizic. Iată sfaturile noastre pentru primele opt luni ale lui 2016:

 

Motivați-vă singur, la serviciu!

În cele mai multe cazuri, eficiența este cea care face diferența, între un angajat bun și unul nu tocmai bun. Înainte de orice altceva, trebuie însă știut că oricine poate deveni eficient, dacă i se oferă o motivație corectă. Iar dacă șeful sau compania nu o fac pentru dumneavoastră, motivați-vă și răsplătiți-vă singur! Astfel motivat, veți ajunge să vă folosiți mai bine timpul, veți învăța să delegați unele sarcini și veți dobândi toate celelalte calități de care are nevoie un bun angajat.

 

Faceți sport!

Vă amintiți proverbul latin „Mens sana in corpore sano“? Citatul îi aparține poetului roman Juvenal și înseamnă „minte sănătoasă în corp sănătos“. Exercițiile fizice sunt esențiale pentru a vă asigura o stare de bine la nivel mentla și emoțional. așadar, faceți sport! jogging, fitness, Pilates, zumba, orice este bun!

 

Și, în ultimele patru luni ale lui 2016, Jupiter vă va tranzita casa a 7-a, casa căsătoriei și a parteneriatelor de orice fel. Sfatul nostru:

 

Pregătiți-vă pentru o relație serioasă!

Dacă sunteți singur, a venit vremea să găsiți pe cineva, cu ajutorul lui Jupiter. Dacă sunteți logodit, e vremea să vă gândiți la căsătorie. Dacă sunteți căsătorit, poate că e timpul să faceți un copil. Indiferent de natura relației în care sunteți implicat, veți face următorul pas. În plus, veți ști cum să găsiți și partenerul de afaceri potrivit.

 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop