loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6499 ori.
Horoscop Capricorn 2011

 

Horoscop relaţii şi familie 2011

 

În ceea ce priveşte familia, anul 2011 nu începe sub auspicii tocmai favorabile. În februarie și martie, persoanele apropiate vin cu tot felul de proiecte şi planuri, care nu coincid deloc cu intenţiile dumneavoastră. De aici rezultă diferite dispute verbale şi va fi destul de greu să se ajungă la un compromis. Apoi, pe parcursul primăverii şi al verii, vă veţi obişnui, încet-încet, cu schimbările care au avut loc şi le veţi accepta, neavând alternativă.
În ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi relaţiile amoroase, se anunţă o vară fierbinte şi o toamnă chiar şi mai încinsă. Capricornii îşi vor găsi cu uşurinţă parteneri pentru una sau mai multe nopţi, iar relaţiile vor evolua perfect, din punct de vedere sexual şi al distracţiei.
În schimb, legăturile serioase, pe termen lung, nu sunt încă favorizate.


Horoscop bani şi carieră 2011

 

Pe planul carierei, acest an este dominat, în ceea ce îi priveşte pe Capricorni, chiar de Saturn, guvernatorul tradiţional al zodiei. Asta înseamnă că evenimentele nu vor evolua spectaculos, ci dimpotrivă, totul se va petrece într-un ritm încet, cu multă lentoare, cu opriri şi întoarceri din drum. Adică nu trebuie să vă aşteptaţi nici la dublarea salariului, nici să ajungeţi director pentru noapte. În schimb, puteţi primi mici bonusuri şi ajunge pe treapta de salariu imediat superioară, cu condiţia să daţi dovadă de multă seriozitate.
Nici din punct de vedere financiar nu se anunţă vreo schimbare majoră. Ianuarie, februarie şi august vor fi cele mai bune luni ale lui 2011, din acest punct de vedere.

 

Horoscop sănătate 2011

 

Veţi fi sănătos, fără probleme serioase. E bine să îi oferiţi corpului dumneavoastră tot ceea ce vă cere, cu condiţia să nu depăşiţi anumite limite. În rest, nu e nevoie să vă abţineţi de la ceva anume, să urmaţi vreun regim special.

 

Acestea sunt doar aspecte generale.

Iti oferim si posibilitatea sa comanzi horoscopul tau personalizat pe 2011Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop