loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 69613 ori.
Horoscop Gemeni 2012: multe noutăți în a doua parte a anului

horoscop gemeni 2012 noutatiÎntr-un horoscop Gemeni 2012, se remarcă – în primele șase luni ale anului - dorința nativilor de a finaliza proiecte vechi. Își termină studiile, termină de citit (sau de scris!) o carte începută cu mult timp în urmă, fac vizite promise cine știe când, ajung să cunoască în sfârșit oameni pe care au tot dorit să îi întâlnească.

Apoi, odată cu intrarea lui Jupiter în Gemeni din luna iunie, noutatea erupe în toate domeniile vieții, dar mai ales în ceea ce privește relația cu sine. Gemenii se vor comporta diferit, vor avea o altă imagine despre sine, iar asta se va vedea și în exterior. Pentru unii dintre apropiați, vor deveni chiar de nerecunoscut, atât ca urmare a transformărilor fizice, cât și a atitudinii!

 

Horoscop Gemeni 2012 - bani

Ușor-ușor, Gemenii încep să aibă succes în afaceri. Câștigurile sunt multe și diverse, iar pierderile la fel dar, atunci când vor trage linia, Gemenii vor constata că sunt pe profit. Condiția pentru a obține acest succes pe plan financiar e una singură: să fie Gemeni în deplinul înțeles al termenului, adică să inițieze cât mai multe proiecte și să se implice în cât mai multe afaceri. Cu siguranță, unele dintre ele vor da rezultatele scontate, suficient ca să acopere pirderile înregistrate cu celelalte.

În ceea ce privește salariul, lunile în care există speranțe pentru o evoluție pozitivă sunt ianuarie și iulie. Atunci, puteți obține unele creșteri moderate.

 
Horoscop Gemeni 2012 - profesie

Dacă tot sunteți aerian și cu capul în nori, ar fi bine să vă folosiți imaginația în mod constructiv, venind cu idei originale care să vă ajute pe plan profesional.

Aceasta e principala regulă pentru Gemeni, pe parcursul lui 2012: trebuie să fie cât mai originali. Nu are rost să meargă pe cărările bătute de alții, deoarece astfel vor obține cel mult stagnarea într-o situație deja existentă. În schimb, dacă vor alege să fie inventivi și să se remarce prin idei noi, rezultatele pozitive nu vor înceta să apară.

Începutul primăverii reprezintă cea mai bună perioadă pentru Gemeni, pe plan profesional, în 2012.

 

Horoscop Gemeni 2012 - relatii

Nativii Gemeni sunt considerați plimbăreți, fluturași care zboară din floare în floare și nu sunt deloc doritori de relații de durată. În ultimii ani, această caracterizare nu li s-a potrivit în totalitate, deoarece Saturn a pus ceva frâne în calea flirturilor și a iubirilor de o noapte.

Începând cu 2012 însă, Gemenii sunt eliberați de presiunea exercitată de Saturn pe plan amoros și primesc cale liberă pentru idile, iubiri de-o noapte, iubiri de-o vară etc.

În special în ultimele trei luni ale anului, Gemenii vor face o carieră de adevărat Casanova sau Don Juan. Nici măcar nu va trebui să facă mare efort pentru a atrage persoanele de sex opus, deoarece acestea se vor îndrepta spre ei în mod firesc, natural.

În schimb, șansele pentru dezvoltarea unei relații serioase, de durată, sunt încă mici. Chiar și când va fi înconjurat de prieteni, geamanul se va simți mai degrabă singur și neînțeles.

 
Horoscop Gemeni 2012 – sanatate

Intrarea lui Saturn în Scorpion, spre sfârșitul anului, îi invită pe Gemeni să fie mai prudenți cu propriul regim alimentar și cu unele obiceiuri mai puțin sănătoase pe care le-au căpătat de-a lungul timpului.

Organismul lor va fi mai sensibil o perioadă de aproximativ doi ani și e bine să primească hrană de calitate și somn din belșug.

Totuși, astrele oferă și remedii pentru această influență. Începând cu luna iunie, Jupiter în Gemeni îi ajută pe Gemeni să se transforme fizic exact îăn modul dorit. E foarte posibil să adopte un nou look, să lucreze la coafură, la vestimentație sau chiar să facă ceva sport, pentru a-și modela trupul.

 
Horoscop Gemeni 2012 – alte aspecte

Jupiter în Taur trezește în Gemeni dorința de a finaliza proiecte mai vechi, de a pune capăt unor evoluții începute cu mult timp în urmă. Această nevoie interioară se va face resimțită în aspectele banale ale vieții (precum terminarea unei cărți pe care începuseră să o citească cu ani în urmă sau vizitarea unui loc pe care își propuseseră să îl vadă încă din copilărie), dar și în domenii mai importante (își finalizează studiile sau, în cazul celor cu talent artistic, termină de scris o carte sau de pictat un tablou). Punând astfel capăt unor octave mai vechi, reușesc să facă loc pentru noutăți în viața lor.

Începând cu luna iunie, Jupiter în Gemeni aduce cu sine mult noroc și multe noutăți. în a doua jumătate a lui 2012, Gemenii se vor simți excelent, deoarece nimic nu le place mai mult decât noutatea permanentă și starea de perpetuu început.  

 

Acestea sunt aspecte generale, valabile pentru toți Gemenii. Îți oferim și o analiză astrală personalizată pe 2012


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop