loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5188 ori.
Horoscop Gemeni 2014 – aspecte generale

În 2014, nativii Gemeni ar face bine să muncească şi să pună accentul pe latura financiară, deoarece beneficiază (cel puţin timp de şase luni şi jumătate) de un puternic sprijin astral din partea lui Jupiter. Aflat în casa a 2-a, acesta îi ajută să acumuleze bani şi proprietăţi, să îşi sporească veniturile şi, în general, să se bucure de o bună situaţie financiară.

horoscop 2014 gemeni general

E drept, trebuie plătit şi un preţ pentru această prosperitate: stresul de la locul de muncă. Saturn în casa a 6-a aduce şefi urâcioşi, colegi morocănoşi sau bârfitori, încurcături cu documentele şi o atmosferă neplăcută. Dar, ţinând cont că ies bani frumoşi, toate aceste dezavantaje pot fi uşor trecute cu vederea. Mai greu va fi în perioada toamnei, dar lucrurile se rezolvă şi din acest punct de vedere, în ultimele zile ale anului.

În ceea ce priveşte relaţiile, Gemenii fac ceva schimbări în grupul de prieteni, însă nu şi pe plan amoros. În dragoste, 2014 e mai degrabă un an liniştit, doar în septembrie şi octombrie apar ceva fluturaşi în stomac, însă şi aceştia se vor împrăştia rapid, în ultimele două luni ale anului.

Cu sănătatea, Gemenii trebuie să fie ceva mai atenţie decât de obicei, Saturn în casa a 6-a storcându-i frecvent de energie. Aşadar, oricât aţi munci ca să faceţi bani, nu uitaţi şi de odihnă şi de hrană!

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop