loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8787 ori.
Horoscop Gemeni 2015 – bani și profesie

În ultimii doi ani, a avut deja loc o transformare pozitivă în viața Gemenilor, în ceea ce privește banii. Sau, dacă rezultatele încă nu se văd, cu siguranță au fost deja plantate semințele care vor aduce o prosperitate viitoare. Prețul plătit pentru aceasta a fost stresul de la locul de muncă, o senzație de inconfort resimțită la îndeplinirea sarcinilor de lucru sau în relațiile cu colegii. În 2015, și această problemă va fi rezolvată.

horoscop 2015 gemeni bani angelina jolieResponsabil cu stresul a fost Saturn în casa a 6-a, care a stricat atmosfera de la locul de muncă și a adus diferite mici neplăceri, în activitatea de zi cu zi. De asemenea, le-a creat unele probleme fizice, de sănătate, Gemenilor care nu au știut să aibă grijă cum se cuvine de propriul organism. În acest an, Saturn nu se va mai afla în această poziție decât pe durata celor trei luni de vară (între 15 iunie și 18 septembrie), într-o perioadă a concediilor în care atmosfera e oricum mai relaxată. Apoi, va părăsi această poziție și nu va mai reveni acolo decât spre anul 2040. Așadar, se pune punct ciondănelilor cu colegii, dispar șefii cicălitori și sarcinile neplăcute, care sporeau oboseala psihică.

Pluton continuă să tranziteze casa banilor altora, oferind un fler deosebit în ceea ce privește moștenirile, cadourile, câștigurile care nu implică muncă proprie. Afirmația e valabilă în special pentru începutul și sfârșitul lui 2015, deoarece între 16 aprilie și 24 septembrie planeta se va afla în mers aparent retrograd.

În ceea ce privește banii proprii, făcuți cu sudoarea frunții, cele mai favorabile intervale din 2015 sunt cel de la începutul verii (iunie-iulie) și de la sfârșitul anului (în special luna decembrie). Acum vor intra cele mai consistente sume de bani în conturile nativilor Gemeni.

Horoscop Gemeni 2015 in dragoste

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop