loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18834 ori.
Horoscop Gemeni 2015 – dragoste si relatii

Gemenilor le place să zburde în voie, de la un partener la altul, mai ales în tinerețe. Ei găsesc rareori persoana potrivită care să le satisfacă nevoia de diversitate și de noutate, astfel că ajung să caute pe altcineva. Și apoi pe altcineva…

horoscop 2015 gemeni dragoste angelina jolie2015 aduce, odată cu începutul tranzitului planetei Saturn prin casa a VII-a, stoparea acestui tip de comportament. Saturn cere seriozitate, relații pe termen lung, parteneriate în care se ajunge la o mare cunoaștere și încredere reciprocă. Gemenii care au ajuns deja în această etapă pot fi fericiți: nu vor fi zdruncinați prea mult, de influențele astrale.

Pentru ceilalți Gemeni însă, cei obișnuiți cu zbenguiala, lucrurile vor fi ceva mai complicate. Încă de la începutul anului, și apoi tot mai intens odată cu data de 18 septembrie, vor începe să se întâmple lucruri ciudate: forța lor de seducție va scade, flirturile nu vor mai merge ca de obicei… Și, chiar atunci când vor ajunge să „agațe“ pe cineva, vor ajunge să își dea seama cât de curând că au dat peste vreun ciudat. Sau nu vor mai apuca să își părăsească ei iubitul – conform obiceiului – deoarece acesta va fi primul care le va da papucii.

De asemenea, e posibil ca în viața Gemenilor să reapară persoane cu care au avut mai demult o relație și care nu ar fi meritat, poate, să fie părăsite. Destinul le mai dă o șansă de refacere a acelor cupluri.

Tranzitul saturnian prin casa a VII-a îi va influența încă doi ani de acum înainte, astfel că putem spune că 2015 e doar primul dintr-o serie de trei ani în care Gemenii trebuie să se așeze la casa lor. Cei deja căsătoriți vor face și ei pași importanți spre consolidarea relației, precum apariția unui copil sau alte proiecte comune de maximă importanță.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop