Horoscop Leu 2012 – progrese pe plan profesional | astrologie, zodii, zodiac
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 172768 ori.
Horoscop Leu 2012 – progrese pe plan profesional

horoscop leu 2012Într-un horoscop Leu 2012, două aspecte atrag atenţia: posibilitatea de avansare pe plan profesional, dar şi prietenii noi pe care Leul şi-i face începând cu luna iunie. Rezultatul schimbărilor survenite în aceste două domenii ale vieţii este o nouă poziţie ocupată de nativii Leu în societate. funcţia superioară şi noii amici le permit să fie frecvent în centrul atenţiei, aşa cum le place dintotdeauna.

Horoscop Leu 2012 – bani

Situaţia financiară a Leului este destul de instabilă, pe parcursul lui 2012. Dacă ar acţiona numai în conformitate cu propriile gânduri şi dorinţe, poate că Leul ar strânge ceva bani. Însă în jurul său se află persoane care îi cheltuiesc banii cu mare uşurinţă, împiedicându-l să pună ceva deoparte.

Abia pe durata toamnei – şi în special în luna octombrie – este de aşteptat ca nativii Leu să aibă ceva mai mult noroc în afaceri. Atunci, ideal este să asculte de sfaturile unor persoane mai experimentate, care le vor arăta ce trebuie să facă pentru a-şi îmbunătăţi situaţia financiară. Poate fi vorba, de asemenea, de un ajutor concret din partea unor rude mai în vârstă.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Horoscop Leu 2012 – profesie

Pe plan profesional, primele şase luni ale lui 2012 sunt extrem de favorabile, pentru orice nativ Leu. Acum e momentul potrivit pentru a face paşi importanţi înainte în carieră. Se anunţă avansări, numiri în funcţii de conducere, mai multe responsabilităţi, dar şi mai mulţi bani (cheltuiţi, aşa cum am văzut mai sus, de către cei dragi).

Este în continuare necesar ca Leul să îşi schimbe permanent stilul de lucru şi modul de a se comporta la locul de muncă, deoarece contextul se schimbă cu maximă repeziciune. Cele mai mari câştiguri le vor avea acei Lei care vor şti să se adapteze din mers oricărei schimbări.

 
Horoscop Leu 2012 – relatii

Luna februarie 2012 reprezintă un prag important pentru Leu, pe plan relaţional: pune capăt visurilor adolescentine şi începe să privească viaţa de cuplu cu mult mai multă seriozitate decât până acum.

Leii care nu sunt încă implicaţi într-o relaţie permanentă devin interesaţi de un partener serios, alături de care să se poată dezvolta pe termen lung. Încetează tradiţionalul zbor din floare în floare.

Nativii Leu deja căsătoriţi se vor înţelege mai bine cu partenerul de viaţă, deoarece nu vor mai avea pretenţii absurde de la acesta. Leul învaţă să accepte fiecare om aşa cum este şi să nu mai ceară lucruri imposibile.

 

Horoscop Leu 2012 – sanatate

Pluton în Capricorn poate să aducă, pentru Lei, diferite probleme de sănătate. E vorba de infecţii sau de boli care se manifestă acut, provoacă suferinţă crâncenă pentru un timp scurt, după care dispar aşa cum au apărut. Ca urmare a unor asemenea evenimente – de care nu e musai să fie afectaţi toţi Leii – unii dintre aceştia devin interesaţi de diferite metode de vindecare şi devin chiar experţi în tratarea unor boli, ajutându-i şi pe alţii să depăşească cu bine astfel de momente.

 
Horoscop Leu 2012 – alte aspecte

În a doua parte a anului, Leul îşi face o mulţime de prieteni noi. În viaţa sa îşi fac loc persoane interesante, cu care îşi descoperă preocupări şi pasiuni comune. Se înscrie chiar în diferite cluburi, societăţi sau organizaţii, unde este invitat de către noile sale cunoştinţe şi unde se va simţi excelent. Astfel, în ceea ce priveşte prietenii, orice horoscop Leu 2012 anunţă progrese importante.


 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop