loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9853 ori.
Horoscop Leu 2015: bani si cariera

Leul beneficiază din plin, în 2015, de influența favorabilă a lui Jupiter, care în a doua parte a anului va influența în mod pozitiv chiar casa banilor. Dezvoltarea personală și dobândirea prosperității ar trebui să fie cuvinte de ordine pentru nativii Leu, în noul an.

horoscop 2015 leu bani madonnaCu Jupiter retrograd în Leu până pe data de 8 aprilie, anul începe mai degrabă modest. O gură de oxigen pe plan financiar va fi adusă de tranzitul Soarelui și al planetelor personale prin casa a 8-a, între jumătatea lunii februarie și sfârșitul lunii martie. Atunci, deși la serviciu nu se întâmplă mare lucru, sursele de venit ale nativilor Leu se vor diversifica, norocul și inspirația vor reveni și e posibil chiar să aibă parte de surprize frumoase (și valoroase) din partea persoanelor apropiate.

Între 8 aprilie și 11 august, Jupiter își continuă tranzitul prin semnul Leului, aducându-le susținere acestor nativi, dar nu neapărat pe plan financiar. E o perioadă în care Leii reușesc să se impună, să se lămurească mai întâi pe ei înșiși cine unt și ce vor, iar apoi să îi facă și pe cei din jur nu numai să fie de acord cu aceste decizii, ci chiar să le sprijine și să lucreze pentru realizarea lor. O reușită normală, pentru o zodie care a dat unii dintre cei mai valoroși lideri din istorie!

2015 păstrează pentru final perioada de maximă dezvoltare în ceea ce privește banii. Aceasta începe odată cu intrarea lui Jupiter în casa a 2-a, pe data de 11 august, și durează până la sfârșitul anului. Într-un adevărat asalt de toamnă, Leii își găsesc locul potrivit la serviciu, fixându-se într-o poziție care le permită să își pună în practică ideile, dar și să obțină câștiguri superioare celor de care au avut parte până acum. Modul în care vor folosi banii câștigați acum reprezintă și ei dovada evoluției nativilor Leu în tot ceea ce privește raporturile cu banii. Vorbim despre investiții inspirate și despre bani care, bine plasați, pot să rodească, să facă să apară alți bani.

Horoscop 2015 Leu – dragoste si relatii

 

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop