loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 17153 ori.
Horoscop Leu 2015: dragoste si relatii

Nativii Leu, guvernați de Soare încă de la naștere și obișnuiți să strălucească cu forța specifică acestuia, vor putea să își pună deplin în valoare calitățile doar două luni, pe parcursul lui 2015. Este vorba de prima parte a verii, de perioada cuprinsă între 15 iunie și 11 august. Atunci, totul va merge bine pe plan amoros și nimeni nu va putea să reziste puterii lor de seducție.

horoscop 2015 leu dragoste charlize theronPână atunci, începutul de an aduce influențe amestecate. Dacă Jupiter în semnul lor natal le conferă în continuare strălucire, optimism și capacitatea de a se dezvolta, Saturn intrat în casa iubirii la sfârșitul anului anterior pune și ceva frâne. Planetă a seriozității și a maturității, a lecțiilor de viață, Saturn descurajează legăturile pasagere și aventurile de o noapte, îndemnându-i pe Lei ă dea dovadă de mai multă seriozitate în dragoste și să înceapă o relație cu gândul nu la noaptea următoare, ci la anii care urmează.

Ultimele cinci luni ale anului sunt și mai complicate: Saturn revine în casa iubirii, iar Jupiter va fi părăsit deja semnul Leului, ceea ce mai reduce din planurile de expansiune ale nativilor. Din august până în decembrie, nativii Leu vor avea parte de mai puțină acțiune decât în restul anului, iar avantajați de astre vor fi, în mod clar, cei implicați într-o relație pe termen lung. Ceilalți vor fi ghidați, pas cu pas, tot în această direcție: găsirea unui partener permanent. Aceasta va fi „tema pentru acasă“ pe care o vor avea de rezolvat aproximativ 3 ani, de acum înainte.

Așadar, dragi nativi Leu, profitați de vară cum știți mai bine! Din toamna 2015, va fi nevoie de multă seriozitate, în dragoste.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop