loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7178 ori.
Horoscop Rac 2011

 

Horoscop relaţii şi familie

 

E lucru știut că, pentru un Rac, familia reprezintă cea mai importantă prioritate. Ei bine, în 2011 nativii acestui semn se află în plin tranzit al lui Saturn prin casa familiei, ceea ce dublează grijile și preocuparea pentru propriul cămin și pentru persoanele dragi. Este analizat cu grijă fiecare aspect al vieții de familie care dă semne că nu ar merge bine și sunt propuse tot felul de măsuri pentru a pune lucrurile la punct. Astfel, partenerul de viață al Racului se poate trezi cu o invitație la un psihoterapeut, iar copiii unui grijuliu părinte Rac se pot aștepta să fie permanent verificați în legătură cu activitatea școlară, chiar dacă au cele mai mari note din clasă și nu chiulesc niciodată.
Nici pe plan relațional
Racul nu își găsește liniștea. Cuvântul care îi definește comportamentul în cuplu, pe parcursul acestui an, este ”instabilitate”. Va avea nevoie de un partener cu adevărat răbdător pentru ca relația să nu traverseze momente tensionate.


Horoscop bani şi carieră

 

În perioada ianuarie - iunie 2010, Racul are toate șansele de a-și realiza cele mai mari vise legate de evoluția sa profesională. Cei care acum își caută un loc de muncă îl vor găsi cu siguranță, în condiții foarte bune, ținând cont de situația economică actuală. Cei care au deja un loc de muncă, dar nu sunt prea mulțumiți de el, vor reuși să găsească altceva mai bun. În fine, acei Raci pentru care lucrurile deja mergeau bine vor continua pe aceeași linie, boifând noi succese.
Totuși, aceste succese vor avea în primul rând efecte legate de imaginea publică, de poziția ocupată în societate și de respectul celor din jur. Pe plan financiar, va exista o evoluție, dar nu la fel de spectaculoasă.
Din punct de vedere al câștigurilor materiale, Racii pot avea cele mai mari așteptări în lunile februarie și august.

 
Horoscop sănătate

 

2011 nu o să aducă niciun fel de probleme de sănătate pentru Raci. Bineînțeles, această afirmație își păstrează valabilitatea atât timp cât se păstrează un regim de viață echilibrat. Altfel, chiar dacă nu există nicio influență astrală negativă, orice organism poate începe să dea rateuri dacă nativul începe să consume alcool în acces sau să doarmă mai mult ziua decât noaptea. Sperăm că nu va fi cazul cititorilor noștri.

 

 

Acestea sunt doar aspecte generale.

Iti oferim si posibilitatea sa comanzi horoscopul tau personalizat pe 2011


 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop