loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 72517 ori.
Horoscop Rac 2012 – dispar problemele din familie

horoscop rac 2012 familie fericitaÎntr-un horoscop Rac 2012, cea mai bnuă veste e sfârșitul problemelor care au existat în familie. De asemenea, Racul va beneficia de o sănătate excelentă, putând chiar să se vindece de afecțiuni vechi. În schimb, nimic nou pe plan financiar – doar mai multă prudență. În paralel, ceva mai mult curaj la serviciu, unde originalitatea devine noul cuvânt de ordine.

 
Horoscop Rac 2012 – bani

Pentru Rac, 2012 nu aduce cine știe ce revoluție pe plan financiar.

Luna ianuarie e încărcată de planuri de a face rost de bani, de proiecte financiare care par foarte bune atunci când se vorbește despre ele sau când sunt puse pe hârtie, însă în practică nu se vor mai dovedi la fel de inspirate. Iar realitatea iese la suprafață devreme, chiar începând cu luna februarie.

Apoi, pe tot parcursul anului, evoluția financiară a Racului e caracterizată de realism.comportamentul financiar devine tot mai responsabil, astfel că putem vorbi despre maturizarea nativului Rac, din acest punct de vedere.

Începând cu luna octombrie, se renunță total la speculațiile riscante. Nu se mai fac cheltuieli fără rost, iar surplusul de bani – atât și atunci când apare – e direcționat spre economisire, nu spre noi investiții.

Horoscop Rac 2012 – profesie

Dacă pe plan financiar Racul devine foarte prudent, pe plan profesional avem de a face cu o evoluție în sens invers. Racul nu mai e dispus să accepte hachițele unui șef care își ascunde incapacitatea urlând la angajați și nici să muncească din greu pentru un salariu prea mic.

Reprezentanții acestei zodii devin conștienți de propria valoare, depun eforturi pentru a se perfecționa în domeniul în care își desfășoară activitatea, dar în schimb cer mai mult respect și mai mulți bani. Iar dacă nu li se oferă, sunt dispuși să ia decizii radicale, deoarece capătă o mai mare încredere în propria capacitate de a reuși.

Originalitatea la locul de muncă devine un cuvânt de ordine, pentru Raci. Plictisiți de indicații, încep să rezolve lucrurile în stilul lor propriu. și, de cele mai multe ori, se dovedește că aceasta e cea mai bună strategie pe care ar fi putut-o adopta pe plan profesional.

 
Horoscop Rac 2012 – relatii

La fel ca în ultimii ani, Pluton din Capricorn tinde să aducă dezechilibru în relațiile de cuplu ale Racilor. Unul dintre parteneri are mereu tendința de domina autoritar relația, iar celălalt se vede, de multe ori, redus la o simplă anexă. Indiferent dacă Racul este în postura stăpânului sau a servitorului, nu aceasta e calea care trebuie urmată. Dimpotrivă, e nevoie de echilibru, de comunicare, de armonie.

Începând cu luna octombrie, flirturile nu mai merg la fel de ușor ca altădată. Racii care erau învățați să zboare din floare în floare nu se vor mai putea hrăni cu la fel de mult nectar. Tendința va fi mai degrabă de a se obișnui cu o singură... floare.

Horoscop Rac 2012 – sanatate

Vești excelente pentru Raci în 2012, în ceea ce privește sănătatea!

În special în a doua parte a anului, Racii vor avea șansa de a scăpa inclusiv de probleme de sănătate vechi, care deveniseră cronice. Vindecarea e favorizată și tratamentele urmate cu strictețe vor da cele mai bune rezultate.

Așadar, e bine să mergeți să cereți sfatul unui medic și, după ce îl ascultați, să și faceți ceea ce văs pune! Veți avea numai de câștigat.

 
Horoscop Rac 2012 – alte aspecte

În ultimii doi ani și până în octombrie 2011, a existat o presiune constantă asupra familiei. Fie cei dragi s-au confruntat cu diferite probleme, fie relațiile Racului cu persoanele apropiate nu au mers așa cum ar fi dorit acest familist al zodiacului. Odată cu sfârșitul tranzitului lui Saturn prin Balanță, în octombrie 2012, Racul va scăpa de aceste probleme și va avea din nou viața de familie pe care și-o dorește și care îl face să se simtă atât de bine. Această revigorare a vieții de familie reprezintă cea mai bună veste pe care un horoscop 2012 o poate aduce pentru Rac.

Acestea sunt aspecte generale, valabile pentru toți Gemenii. Îți oferim și o analiză astrală personalizată pe 2012

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop