loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11886 ori.
Horoscop Rac 2016: familie fericită, responsabilități la serviciu

În ultimele patru luni ale lui 2016, Jupiter tranzitează a patra casă astrologică și, în același timp, casa preferată a nativilor Rac: casa familiei și a rudelor apropiate: părinți, copii, soț, soție. Până atunci, Saturn în casa a 6-a va face lucrurile destul de dificile, la serviciu.

Iată sfaturile noastre pentru Rac, în 2016, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn din acest an:

 

Saturn pentru Rac, în 2016

Saturn se află în Săgetător pe toată durata anului. Astfel, pentru Rac, planeta se va afla, în 2016, în casa a 6-a – casă a muncii, a sănătății și a obiceiurilor de zi cu zi. Ce înseamnă acest lucru: Iată câteva sugestii:

 
Pregătiți-vă pentru responsabilități suplimentare la serviciu!

În 2016, nu va fi nevoie să îi cereți șefului să vă dea mai multe responsabilități – ceea ce, în mod normal, atrage fie o promovare, fie mai mulți bani, fie ambele. O va face din proprie inițiativă. Cu mai multe lucruri de făcut decât până acum, organizarea muncii devine cea mai importantă sarcină. Timpul și spațiul pe care îl aveți la birou sunt cele mai importante resurse: aveți grijă să le folosiți cât mai eficient!

 

Îngrijiți-vă sănătatea, dar fără să deveniți ipohondru!

Una dintre consecințele unei activități intense la serviciu poate fi oboseala. Să te simți obosit la sfârșitul unei zile de muncă grea e normal, dar atunci când te simți obosit încă de dimineața, după trezire, poate că ar fi mai bine să întrebați un doctor ce se întâmplă. Dacă e vorba de sindromul de oboseală cronică sau de anemie, specialistul o să vă spună ce trebuie să faceți.  

Însă, dacă oboseala nu are motive medicale, atunci nu insistați cu consultațiile și nu deveniți ipohondru! Probabil e nevoie doar de câteva ajustări minore în obiceiurile dumneavoastră cotidiene – un alt domeniu influențat de prezența lui Saturn în casa a 6-a.

 
Adăugați obiceiuri sănătoase la rutina cotidiană!

„Deciziile și obiceiurile noastre de zi cu zi u un impact uriaș asupra nivelului de fericire și de succes pe care îl putem atinge“ ne asigură Shawn Achor, autor al cărții „Avantajul fericirii“ și întemeietor al Institutului de Cercetări Pozitive și de Gândire Pozitivă. Și are perfectă dreptate. Mici obiceiuri de zi cu zi, precum să petreceți mai mult timp afară, în spațiu deschis, să faceți câteva minute de exerciții fizice sau să vă culcați înainte de miezul nopții vor schimba semnificativ lucrurile în bine, atât pe plan fizic, cât și mental.

 

Jupiter pentru Rac, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de l începutul anului până pe 9 septembrie, iar apoi în Balanță. Astfel, pentru nativii Rac, planeta se va afla în casa a 3-a în primele opt luni ale anului și în casa a 4-a din septembrie până în decembrie. Ce înseamnă acest lucru?

 
Antrenați-vă mintea!

Cu Jupiter în tranzit prin casa a 3-a, probabil veți dori să știți totul, despre toate. Asta nu e posibil, dar 2016 e un an în care puteți acumula multă cunoaștere, cultură generală și vă puteți antrena „mușchiul mental“. Cititul, audierea unor experți în domeniile care vă interesează, discuțiile cu aceștia, meditația vă vor ajuta cu siguranță să înțelegeți mai bine atât lumea din jur, cât și propria persoană, îndepărtând o parte din vălul care vă acoperă ochii. Iar apoi, veți putea să le transmiteți și altora ceea ce ați înțeles, deoarece îmbunătățirea comunicării este un alt avantaj asigurat de tranzitul lui Jupiter prin casa a 3-a.

 
Faceți ce știe Racul cel mai bine: aveți grijă de familie!

Nimic nu face un bărbat sau o femeie din zodia Rac să simtă o mai mare împlinire decât existența unei familii fericite, care să îi fie alături. Racii sunt, probabil, cei mai buni părinți din întreg zodiacul, iar acest lucru va fi evident, pe parcursul lui 2016. Părinții, partenerul de viață și copii – toți aceștia vor fi fericiți de fiecare dată când copilul, partenerul sau părintele lor Rac va fi prin preajmă, să îi îngrijească și să își manifeste iubirea așa cum numai el știe să o facă!

HOROSCOP PERSONALIZAT PENRU 2016

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop