loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 32304 ori.
Horoscop Sagetator 2012 – vara aduce marea iubire

Un horoscop 2012 Sagetator aduce, în primul rând, dragoste. Jupiter în Gemeni sporeşte exponenţial şansele ca nativii Sagetator să întemeieze un cuplu de lungă durată, pe parcursul anului 2012 – în special, în a doua sa jumătate.

Pe plan financiar şi profesional, veştile nu sunt la fel de bune. Există multe eforturi şi zbatere, fără ca rezultatele să fie unele spectaculoase.

Din punct de vedere al sănătăţii, nu există motive de îngrijorare.

Horoscop Sagetator 2012 – bani

Pe plan financiar, 2012 nu aduce schimbări decisive, pentru Sagetatori. Prezenţa de lungă durată a lui Pluton în casa a 2-a indică o mare circulaţie a banilor prin buzunarele şi conturile dumneavoastră, fără însă ca aceştia să rămână acolo prea mult timp. Câştigurile mari sunt urmate de pierderi pe măsură, iar când reuşiţi să strângeţi vreo sumă, apare imediat o sursă majoră de cheltuieli.

Sursele banilor câştigaţi de dumneavoastră sunt, de multe ori, dubioase. Metodele nu sunt întotdeauna cele mai corecte, dar ştiţi proverbul: hoţul neprins, negustor cinstit.

 
Horoscop Sagetator 2012 – profesie

Pe plan profesional, prima parte a anului e destul de agitată, pentru Sagetator. Dornic de ascensiune socială şi profesională, acesta investeşte multă energie în ceea ce face la serviciu sau în studii, însă ambiţiile sale se lovesc de ambiţiile altor persoane, iar din aceste ciocniri sar, de multe ori, adevărate scântei.

Cum profesia e, până în iunie, un adevărat câmp de luptă, vor câştiga doar cei care vor investi foarte multă energie şi cei care sunt dispuşi să folosească orice mijloace pentru a câştiga.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Horoscop 2012 Sagetator – relaţii

Din luna iunie 2012, Sagetatorul se poate aştepta să întâlnească, în sfârşit, prinţul (sau prinţesa) din poveste. În cazul nativilor singuri, va debuta o relaţie pe durata verii sau a toamnei, relaţie care se va dezvolta apoi pe o perioadă îndelungată de timp, putând să se concretizeze inclusiv într-un mariaj.

În ceea ce îi priveşte pe Sagetatorii deja cuplaţi, ei vor face un pas mai departe în consolidarea acestui cuplu. Acest pas poate fi, de la un caz la altul, logodna, căsătoria, apariţia unui copil sau, pur şi simplu, un mare succes obţinut împreună, care dovedeşte existenţa unui cuplu de succes.

 

Horoscop 2012 Sagetator – sănătate

În prima jumătate a anului 2012, Sagetatorii au o relaţie privilegiată cu propriul trup. Starea de sănătate e excelentă, vechile maladii se vindecă, iar altele nu există. Sistemul imunitar funcţionează la capacitatea sa maximă.

Riscurile devin ceva mai mari începând cu lunea octombrie. Atunci, e nevoie de mai multă atenţie acordată propriului ritm de viaţă, cu grija ca organismul să primească în mod regulat lucrurile de care are nevoie, în primul rând odihnă şi hrană.

 
Horoscop Sagetator 2012 – alte aspecte

Treptat, intraţi într-un proces de analiză a tot ceea ce aţi făcut în viaţă, până acum. Încercaţi să vă daţi seama care sunt aspectele de care sunteţi mulţumit şi unde consideraţi că trebuie aduse modificări. Aceste decizii vor fi luate în anii următori, aducând schimbări importante. Dar originea acestui proces de autoevaluare şi de reevaluare poate fi găsită într-un horoscop Sagetator 2012.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop