loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 14398 ori.
Horoscop Sagetator 2015: dragoste si relatii

Săgetătorul a avut parte de suficiente momente de glorie pe plan amoros, în anii trecuți. Acestea au început să fie mai diluate și mai rare încă din anul anterior, iar 2015 va confirma această evoluție.

horoscop 2015 sagetator dragoste britney spearsBătrânul Saturn își petrece cea mai mare parte a lui 2015 în semnul Săgetătorului, aducând cu sine seriozitate, nevoia de mai bună organizare a propriului timp și a energiei pe care o investim în diferitele activități. Pe plan relațional, asta duce la o diminuare aproape totală a spiritului aventurier. Băieții și fetele vesele, aventurile de-o noapte și escapadele neprogramate devin tot mai rare, printre nativii Săgetător. Preocupați de probleme mai serioase, le piere cheful de experimente care, în final, nu conduc la nimic.

O excepție de la această regulă este totuși reprezentată de perioada verii. Între 14 iunie și 18 septembrie, Săgetătorii nu se mai află sub influența directă a lui Saturn, așa că unii dintre ei vor profita de moment pentru a-și face de cap ca în vremurile bune. Totuși, fără a forma legături durabile – în interiorul lor, se vor simți mai degrabă singuri, indiferent cine le va fi alături, fizic. Sunt pe cont propriu și conștientizează foarte bine acest fapt.

Așadar, 2015 e un an bun, din punct de vedere relațional, doar pentru acei Săgetători care sunt deja implicați într-o relație serioasă, de lungă durată. Sentimentele vor deveni și mai profunde, partenerii vor ajunge la o cunoaștere reciprocă superioară, iar eforturile desfășurate împreună îi vor ajuta să se apropie de împlinirea scopurilor pe care și le-au fixat. Pentru că, după cum spunea Antoine de Saint-Exupery, a iubi nu înseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amândoi în aceeași direcție.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop