loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 38390 ori.
Horoscop Taur 2013: există bani, dar aveţi grijă la cheltuieli!

horoscop taur 2013Un horoscop Taur 2013 indică existenţa unor câştiguri însemnate, în prima jumătate a anului, dar şi riscul de a risipi aceşti bani prin cheltuielile făcute în a doua parte a intervalului, în special pe durata verii. Aşadar, este normal un îndemn la prudenţă, pe plan financiar.

În viaţa de cuplu, vor exista destule frecuşuri şi momente tensionate, care vor testa soliditatea fiecărei relaţii în care este implicat un nativ Taur. Pe acest plan, vara este momentul cel mai favorabil, când e bine să fie programat orice pas important în constituirea sau evoluţia unei relaţii, cum ar fi, de exemplu, căsătoria.

Horoscop Taur 2013: bani

În prima jumătate a anului 2013, Taurul traversează o perioadă favorabilă, pe plan financiar. Continuă evoluţiile bune din a doua parte a lui 2012 şi, mai mult, abia acum îşi găsesc concretizarea unele proiecte începute pe parcursul verii sau toamnei trecute. Răsplata pentru munca îndeplinită este mai consistentă decât în ultimii ani, astfel că putem vorbi chiar despre o perioadă în care e posibil să fie puşi şi ceva bani deoparte.

Pe durata verii însă, numeroşi nativi Taur vor fi cuprinşi de o adevărată frenezie a cheltuielilor, astfel încât e posibil să irosească acum, cu mână largă, tot ceea ce economisiseră pe parcursul unui an întreg. Aşadar, încercaţi să nu urmaţi aceste impulsuri şi să vă păstraţi bunele obiceiuri legate de cumpătare inclusiv pe durata verii!

Toate evoluţiile favorabile amintite anterior se referă la banii câştigaţi pe merit, prin muncă proprie. În ceea ce priveşte posibilele câştiguri provenite din alte surse (cadouri, moşteniri, câştiguri la jocuri de noroc şi aşa mai departe), şansele de a le obţine sunt destul de mici, pe parcursul lui 2013. Poate doar în ultima lună a anului să existe ceva noroc, în sensul că Taurii vor primi cadouri consistente, valoroase, atât de la Moş Nicolae, cât ţi de la Moş Crăciun.

 

Horoscop 2013 Taur: profesie

Cu siguranţă, Taurul se va simţi, la serviciu, mult mai bine decât în oricare din ultimii trei ani. Atmosfera de zi cu zi este mult mai plăcută, se îmbunătăţesc atât relaţiile cu colegii, cât şi cele cu superiorii sau (pentru cei care deţin funcţii de conducere) cu subalternii, iar numărul sarcinilor neplăcute sau peste măsură de obositoare scade.

Toamna şi iarna, este posibilă o diversificare de activitate, posibila apariţie a unui job nou sau primirea de noi atribuţii în cadrul slujbei deja existente.

Pe de altă parte, Uranus în casa a 10-a lasă încă loc la surprize, la întorsături neaşteptate ale situaţiei, la locul de muncă. Aşadar, maximă atenţie şi nu faceţi vreodată greşeala să credeţi că o anumită situaţie se va perpetua la infinit!

Un sfat pentru nativii Taur, în 2013: munciţi pe cont propriu şi evitaţi, pe cât posibil, colaborările! Pentru aproximativ trei ani, acestea nu vor da rezultatele aşteptate.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Horoscop Taur 2013: relaţii

Taurul devine foarte pretenţios, în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Are pretenţii foarte mari de la partenerul de viaţă şi, în acelaşi timp, şi aşteptările acestuia în ceea ce îl priveşte sporesc mult. În aceste condiţii, de ambele părţi se vor auzi critici frecvent, astfel că atmosfera nu va fi una tocmai plăcută, în multe momente. Vor rezista doar acele cupluri formate pe baze puternice, în care există iubire adevărată. Pentru restul cuplurilor – formate de conjunctură sau pe baza a diferite interese – nu se anunţă vremuri prea bune.

În general, anul nu este unul bun pentru căsătorie sau pentru a lega noi prietenii, însă există şi o perioadă favorabilă acestor demersuri: vara şi, în special, luna iulie. Dacă aveţi de gând să faceţi paşi decisivi în viaţa de cuplu, atunci este cel mai bine să treceţi la acţiune.

Horoscop 2013 Taur: sănătate

2013 este un an bun pe acest plan, comparativ cu anii anteriori. Organismul Taurului se simte foarte bine, de parcă ar fi scăpat de o mare apăsare, astfel că nativii vor fi plini de energie şi gata să dea tot ce e mai bun din ei. Capacitatea de muncă şi puterea de concentrare vor creşte mult, faţă de anii anteriori.

Aşadar, organele interne şi trupul funcţionează foarte bine, însă Taurii trebuie totuşi să fie atenţi la un aspect: accidentele. E bine să evite sporturile extreme sau excesele de orice fel, pentru că o greşeală făcută într-un timp scurt pateu avea efecte neplăcute pe termen lung.

 

Horoscop Taur 2013: alte aspecte

Şi în 2013 există riscul, valabil pe o perioadă mai îndelungată, ca nativii Taur să fie înşelaţi în aşteptările lor, în ceea ce priveşte oamenii şi relaţiile de prietenie. De asemenea, trebuie acordată maximă atenţie organizaţiilor şi grupărilor în care se înscriu. Fie că e vorba de partide politice, organizaţii non-guvernamentale sau diferite alte tipuri de asociaţii, este posibil ca scopurile reale să fie cu totul altele decât cele mărturisite în public.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că 2013 este un an bun pentru studiu. E perioada potrivită pentru a participa la diferite stagii, cursuri de calificare sau de perfecţionare, ateliere de lucru, astfel încât să fie acumulate cât mai multe cunoştinţe utile, în domenii cât mai diverse. Această conjunctură favorabilă este creată, în a doua parte a anului, de tranzitul lui Jupiter prin Rac, aspect astral foarte important, într-un horoscop Taur 2013.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop