loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5922 ori.
Horoscop Vărsător 2015: bani și profesie

Mai bine de jumătate din 2015, pentru Vărsători nu se va schimba nimic major, din punct de vedere financiar. Luna martie aduce cu sine un portofel ceva mai plin, însă nu e vorba, în nici un caz, de îmbogățire peste noapte. Și nici pe termen lung.

horoscop 2015 varsator jennifer anistonTotul se schimbă însă, în bine, odată cu începutul tranzitului jupiterian prin casa a 8-a, pe data de 10 august. Începe atunci o perioadă de aproximativ 13 luni în care Vărsătorii vor avea parte de șansă, în ceea ce privește banii. Dacă așteptați cumva vreo moștenire, acum sunt cele mai mari șanse ca aceasta să sosească, fie că e vorba de unchiul bogat din America sau doar de bunica de la țară, nu tocmai prosperă, dar dornică să se ofere ceva nepoților.

Vărsătorii ar putea profita la maxim de influențele favorabile din această perioadă dacă ar încerca să se lanseze în lumea afacerilor. Pentru început, nu e neapărat nevoie de o firmă cotată la bursă, cu numeroși angajați. Dar fiecare se poate gândi la înființarea unui PFA sau a unei asociații familiale, pentru care să rezerve un buget modic și câteva ore de lucru, în fiecare zi. Cu timpul, acest efort va începe să atragă rezultate din ce în ce mai bune și va fi o decizie pe care nu o vor regreta niciodată.

În ceea ce privește cariera, nu se anunță cotituri majore. Se remarcă o atmosferă mai bună la locul de muncă pe durata verii – ceea ce este oarecum normal, deoarece stresul se diminuează considerabil, în perioada concediilor. De asemenea, lunile octombrie și noiembrie sunt cele care pot aduce un job mai bun sau o poziție superioară la vechiul loc de muncă, pentru vărsătorii dornici de evoluție în carieră.

 Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop