loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18163 ori.
Horoscop Varsator 2015: dragoste si relatii

Vărsătorul este una dintre zodiile favorizate din plin de astre, pe plan amoros, în anul 2015. Nativii vor profita din plin de tranzitul lui Jupiter prin casa căsătoriei și a parteneriatelor, astfel că nu trebuie să ne mirăm dacă vom primi, de la prietenii noștri Vărsători, invitații la nuntă, la botez au măcar la o petrecere care marchează schimbarea inelelor de logodnă.

horoscop 2015 varsator dragoste paris hiltonAnul e împărțit în trei mari perioade, în care se exercită influențe oarecum diferite, cel puțin ca nuanță și intensitate. De la începutul lui 2015 și până pe 8 aprilie, Jupiter e în casa a 7-a, dar în mers retrograd, astfel că ne scoate în față diferite probleme și restanțe din trecut, pe care ne ajută să le rezolvăm. Ne revedem cu vechi iubiți sau iubite și, chiar dacă e clar că nu vom mai fi împreună, îngropăm securea războiului și decidem să rămânem prieteni. De asemenea, partenerii actuali își împărtășesc secrete și e deschid total în fața celui alături de care vor să își petreacă restul vieții.

Perioada de aur este cea cuprinsă între 8 aprilie și 11 august. În aceste patru luni e cel mai potrivit ca Vărsătorii să facă o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie sau să programeze una dintre petrecerile despre care vorbeam mai sus (logodnă, nuntă, botez). Un moment atât de favorabil, pe plan relațional, nu se va repeta prea curând, astfel că e bine să profitați la maxim de el.

Sfârșitul anului este ceva mai calm pe plan relațional, pentru nativii Vărsător. E intervalul cel mai potrivit pentru a programa o lună de miere (chiar dacă, astăzi, ea durează de cele mai multe ori doar o săptămână sau zece zile!) și de a se bucura de compania persoanei iubite.

Dacă pe planul relațiilor amoroase lucrurile merg foarte bine, relațiile de prietenie ar putea să aibă de suferit, începând cu 2015. Unii prieteni pur și simplu nu mai corespund modului în care s-a dezvoltat Vărsătorul, iar relația începe să se răcească de la sine, într-un proces mai îndelungat, care va continua și în anii următori.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop