loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 31979 ori.
Horoscop decembrie 2011

Într-un horoscop decembrie 2012, remarcăm liniștea care domnește în prima parte a intervalului. Luna plină și eclipsa de pe data de 10 decembrie agită lucrurile pentru un timp, dar apoi totul revine la normal. Abia după data de 20 decembrie evenimentele încep să se precipite, astfel că finalul de an nu e tocmai liniștit. Analizele și planurile de viitor pe care le facem acum vor duce la luarea unor decizii drastice.

 

Horoscop decembrie 2012 – cum influenteaza aspectele astrale fiecare zodie

 

Berbecul are unele probleme cu prietenii, în prima parte a lunii. De asemenea, e o perioadă în care nu sunt indicate deplasările, mai ales dacă e vorba din cele de scurtă durată.

În schimb, finalul de an îl găsește pe Berbec făcând planuri elaborate în legătură cu evoluția sa profesională. Posibil să aleagă să își petreacă inclusiv Revelionul alături de oameni care în noul an îi vor putea fi de folos pe acest plan.

 

Pentru Taur, data de 10 aduce unele emoții legate de bani sau de proprietățile sale – adică exact punctul cel mai sensibil pentru un nativ Taur. După aceea însă, totul se va regla rapid.

În ultima săptămână a anului 2011, e indicat ca Taurul să plece într-o călătorie. Cu cât mai departe, cu atât mai bine. Dacă va alege această modalitate de relaxare, va avea garanția unui început în forță al noului an.

 

Gemenii sunt direct vizați de eclipsa de soare de pe 10 decembrie, astfel că ar trebui să renunțe, pentru o perioadă, la curiozitatea specifică și să își bage nasul exclusiv acolo unde fierbe oala lor proprie și personală.

Sfârșitul lunii decembrie îi găsește pe Gemeni implicați în tot felul de calcule și combinații financiare/ Pentru ei, sărbătorile vor constitui un prilej interesant pentru a face rost de cât mai mulți bani.

 

Pentru Rac, luna decembrie va aduce cu sine o evoluție extrem de interesantă, pe plan relațional. Mai întâi, vor exista momente în care va fi convins că rămâne singur și că nu va avea alături de cine să își petreacă sărbătorile de iarnă. Apoi, totul se va regla ca prin minune, iar ultima săptămână a anului va aduce o revigorare deplină a vieții de cuplu. Vor fi momente foarte frumoase petrecute alături de partenerul de viață.

 

Leul dă dovadă de brutalitate exagerată în jurul datei de 10 și, prin urmare, există riscul de a intra în conflicte cu unii prieteni. E foarte important să învețe să respecte libertatea persoanelor din jur.

La sfârșit de decembrie, e destul de ocupat cu cumpărarea cadourilor, organizarea petrecerilor, facerea invitațiilor... Toate aceste sarcini cad în seama lui, deoarece toată lumea îl consideră mai descurcăreț.

 

Fecioara e îngrijorată de imaginea sa publică. Cineva răspândește zvonuri răuvoitoare la adresa sa și va trebuie să petreacă o parte a timpului demontându-le.

La sfârșit de decembrie, va uita însă de orice griji și va petrece zile cu adevărat minunate. Distracția din acest an o va între ce mult pe cea de la sărbătorile de iarnă din anii trecuți, astfel că totul i se va părea minunat, la trecerea în 2012.

 

Balanta care urmează încă o formă de învățământ – fie ea liceu, facultate sau masterat – trebuie să aibă grijă în luna decembrie, deoarece numai pregătirea sârguincioasă o va ajuta să își ia cu bine examenele.

Finalul de decembrie va fi dedicat în proporție covârșitoare familiei. Dacă va avea de ales între o seară în familie și un chef cu prietenii sau cu colegii de serviciu, orice Balanta va fi înclinată să opteze pentru prima variantă.

 

Pentru Scorpion, începutul lunii decembrie aduce unele emoții în ceea ce privește afacerile. Se va descurca însă perfect, așa cum face de obicei în situațiile de criză.

În zilele de sărătoare de la sfârșitul lunii decembrie, va călători mult, încercând să mujlțumească pe toată lumea: familia, prietenii, cunoștințele față de care are anumite obligații. Va reuși, astfel că noul an îl va găsi în relații excelente cu toată lumea.

 

Sagetatorul e posibil să aibă ceva probleme în dragoste, Cupidon fiind destul răutăcios cu el,  mai ales în prima parte a lunii decembrie.

Ultima săptămână îl găsește într-o postură atipică pentru această perioadă: muncind. Munca va aduce însă și bani suficienți, astfel că Săagetatorul are toate șansele să înceapă 2012 cu buzunarele pline.

 

Pentru Capricorn, e mult de muncă, în prima parte a lui decembrie. Are restanțe acumulate din lunile anterioare, dar și sarcini care apar acum.

Sfârșitul de lună aduce multe evenimente mondene și veți fi aproape în permanență în centrul atenției. Veți profita de ocazie pentru a face cunoscute părerile dumneavoastră despre cele mai diferite domenii și pentru a-i influența pe cei din jur într-o măsură cât mai mare.

 

Varsatorului i se reproșează într-una că e neserios. Sătul de aceste discuții interminabile, va începe să se prefacă, măcar din când în când, că e serios și respectă normele.

Sărbătorile nu îl găsesc pe Varsator cu cheful obșinuit de petrecere, astfel că va fi mult mai cuminte decât de obicei, spre surprinderea tuturor celor care îl cunoasc și care se așteptau ca și în acest an el să fie sufletul petrecerii.

 

Pestii muncesc din greu, în prima parte a lunii, pentru a fi de folos anumitor persoane din familie. Cei dragi s-au obișnuit să aibă sprijinul lor necondiționat, astfel că se comportă în consecință și în aceadtă lună.

Sfârșitul de an îi găsește pe Pești în mijlocul prietenilor, uitând de griji și promițându-și că 2012 se va dovedi un an de-a dreptul excelent.

 

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Horoscop decembrie 2012 – principalele aspecte astrale

10 decembrie: Lună plină și eclipsă de Lună în Gemeni (opoziție între Luna în Gemeni și Soarele în Săgetător) – agitația este maximă; suntem neliniștiți, începem să facem lucruri de care apoi uităm cu desăvârșire, alergăm nu după doi, ci după câte cinci-șase iepuri în același timp;

 

19 decembrie: cuadratură între Venus în Capricorn și Saturn în Balanță – posibile probleme pe plan emoțional; fie nu știm, fie nu suntem lăsați să ne exprimăm sentimentele așa cum se cuvine;

 

21 decembrie: Venus intră în Vărsător – căutăm tot mai des compania prietenilor și, în general, au succes activitățile de grup; de la muncă la distracție, totul iese mai bine dacă e făcut alături de prieteni!;

 

23 decembrie: Soarele intră în Capricorn – facem bilanțuri, evaluăm reușitele și eșecurile din anul care se încheie și facem planuri elaborate pentru 2012; gândim lucrurile serios și în profunzime;

 

24 decembrie: Lună nouă (conjuncție Soare-Lună în Capricorn) – deși e ajun de sărbătoare, atmosfera e una de maximă seriozitate; de altfel, se potrivește ultimei zile de post dinaintea unei întregi perioade de petrecere și distracție;

 

30 decembrie: Soarele se află în conjuncție cu Pluton, în Capricorn – în final de an, e timpul pentru unele decizii radicale de schimbare; cel mai probabil, ele vor fi aplicate chiar începând cu data de 1 ianuarie 2012;


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop