loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8532 ori.
Horoscop ianuarie 2011

Principalele aspecte planetare din ianuarie 2011 au in prim-plan semnul Capricornului, tranzitat de Soare, Luna, Mercur, Marte, Pluton. Prin urmare, horoscopul ianuarie 2011 ne spune ca facem planuri pe termen lung si dam dovada de multa seriozitate. Treptat apoi, planetele incep sa intre in Varsator, taram al surprizelor si al manifestarilor pline de originalitate.
 
Horoscop ianuarie 2011: cum influențează planetele fiecare zodie

 

Cum jumătate din aspecte astrale din această lună implică planete aflate în semnul Capricornului, nativii acestei zodii vor avea o lună încărcată, plină de evenimente. Capricornul începe anul în forță, nu neapărat pentru că și-ar dori acest lucru, ci pentur că este pus în situații în care nu are încotro și trebuie să acționeze. Spre sfârșitul lunii, de exemplu, activtățile legate de serviciu și menite să îi aducă beneficii financiare îi ocupă deja foarte mult timp. În jurul datei de 19, trebuie să se poarte cu mănuși cu partenerul de viață, dacă vrea să aibă liniște.

Vărsătorul e interiorizat la începutul lui ianuarie 2011 și are momente în care simte nevoia să fie singur cu gândurile, cu sentimentele și cu proiectele sale de viitor. Apoi, treptat, când Marte pe 15 și soarele pe 20 ianuarie intră în semnul său natal, devine mai activ, scoate capul la lumină și chiar începe să atragă atenția asupra propriei persoane. Sfârșitul lunii îl găsește înconjurat de prieteni, așa cum de fapt îi stă și bine unui adevărat vărsător.

Peștii încep anul în mijlocul prietenilor. În primele zile ale lui ianuarie primesc și fac vizite, vorbesc la telefon, participă la petreceri... Toată această viață socială intensă e destul de obositoare pentru ei, așa că apoi vor avea nevoie de măcar o zi de odhină  De altfel, în a doua parte a lunii se vor liniști și își vor păstra forțele pentru altădată. La serviciu nu vor da un randament deosebit, ci vor munci atât cât să nu fie luați la ochi că nu fac nimic.

Berbecul e foarte atent la impresia pe care o lasă, la început de an. Pentru a începe anul cu dreptul, vrea să impresioneze prin modul în care arată, prin ceea ce face și prin ceea ce spune. În acest scop, investește mult în aspectul propriu și își modelează comportamentul în funcție de interlocutor. Efortul nu este zadarnic, pentru că astfel reușește să își facă prieteni sau cel puțin un cerc de amici cu care săparticipe la diferite evenimente mondene.

Taurul călătorește, pe parcursul lunii ianuarie. și îi va plăcea atât de mult, încât apoi va vorbi tot timpul despre locurile în care a fost, despre ce a vizitat, cu cine s-a întâlnit și ce și-a cumpărat, sfârșind prin a deveni pisălog. Spre sfârșitul lunii, începe să acorde atenție deosebită carierei, după ce miroase o șansă de avansare sau de creștere de salariu, la locul de muncă.

Gemenii sunt cu gândul la bani. Nu îi vor economisi, pentru că acest lucru nu le stă în fire, ci vor încerca să câștige mai mult, pentru a avea de unde să cheltuiască mai mult. Parțial, acest lucru le va reuși, astfel că se vor putea declara mulțumiți de începutul anului. În a doua parte a lunii, se anunță activitate intelectuală susținută. Prin urmare, elevi i și studenți gemeni vor obține note mari la examene. Gemenii care nu urmează vreo formă de studii pot să plece într-o călătorie.

Racul profită de cele câteva zile libere de la începutul anului pentru a acorda mai multăî atenție vieții de cuplu și partenerului de viață. Acesta se va simți de-a dreptul răsfățat, în primele zile ale lunii ianjuarie. În a doua parte a lunii ianuarie, e posibil ca Racul să scoată bani de la ciorap pentru a investi într-o afacere care i se pare că poate deveni profitabilă pe viitor.

Leul reintră rapid în ritmul de viață împărțit între numai două locuri: acasă și la serviciu, fiiind printre primii care lasă în urmă spiritul sărbătorilor și se apucă în mod serios de treabă. Astfel, la început de an, Leii vor fi, de exemplu, cei mai de nădejde angajați. A doua parte a lunii ianuarie 2011 e importantă pe plan sentimental pentru ei: fie cunosc o persoană de care se îndrăgostesc aproape la prima vedere, fie petrec clipe frumoase alături de actualul partener de viață. 

Fecioara e zburdalnică la fel  ca un copil mic, ba chiar de-a dreptul zurbagiu, în primele zile ale lui 2011. Petrecerile, distracția, iubirile, joaca mai mult sau mai puțin serioasă reprezintă singurele sale preocupări. Treptat, va depăși această perioadă mai agitată și va începe să acorde mai multă atenție activităților sale de zi cu zi. Va face ceva ordine și unele schimbări pe acasă, va încerca să aranjeze lucrurile astfel încât să se descurce mai bine la serviciu. 

Balanța începe anul ca un familist veritabil, petrecând mult timp acasă și preocupându-se de toate probleme casnice. De asemenea, se întâlnește cu șir nesfârșit de rude, dornice să facă și să primească urări de început de an. În a doua parte a lunii însă, Balanțele vor recupera și vor acorda mai mult timp distracției și petrecerilor. E posibilă, spre sfârșitul lunii, și o aventură amoroasă de o noapte. Dar ce noapte! 

Scorpionul începe anul pe drumuri, cel mai probabil în vizită la prieteni. Sărbătorile (posibil și lichidele consumate cu această ocazie) îl fac mai deschis și mai comunicativ decât de obicei. După zbenguiala de început de an, va sta cuminte acasă în adoua jumătate a lui ianuarie. Și, stând acasă, îi vor veni diferite idei, care se pot materializa în schimbări de decor sau în achiziții pentru propria locuință. 

Săgetătorul este, alături de Leu, zodia care începe munca cel mai devreme, în 2011. Zilele libere sunt restrânse la minim și se întoarce rapid la muncă. Această atitudine îi va aduce câștiguri financiare menite să refacă bugetul de-a dreptul secătuit de cumpărăturile făcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă. și, cum atunci când o duci bine și prietenii se înmulțesc, va pimi multe vizite, dar și invitații, în a doua parte a lunii.

 

Horoscop ianuarie 2011: principalele aspecte astrale și modul în care ne influențează

 

4 ianuarie: Lună Nouă (conjuncție Soare-Lună în Capricorn) și eclipsă parțială de Soare – ne facem planuri pentru noul an și dăm dovadă de mult realism; acestea sunt gândite pe termen lung, fără grabă;

7 ianuarie: Venus intră în Săgetător – cultura și spiritualitatea câștigă mai multă importanță în ochii noștri; de asemenea, începe o perioadă favorabilă călătoriilor și relațiilor cu străinătatea în general;

13 ianuarie: Mercur intră în Capricorn – devenim mai închiși, mai puțin comunicativi; puternic interiorizați, punem ordine în gândurile noastre;

15 ianuarie: Marte intră în Vărsător – a venit momentul pentru acțiuni neașteptate, care iau prin surprindere pe toată lumea, ne afirmăm cu putere originalitatea și nonconformismul;

17 ianuarie: conjuncție Mercur-Pluton în Capricorn – devenim conștienți de sentimentele noastre profunde, în general bine ascunse chiar și față de propria persoană; putem purta discuții pe teme de obicei considerate tabu;

19 ianuarie: Lună plină în Rac (opoziție cu Soarele din Capricorn) – ies la lumină sentimentele puternice pe care le-am ținut în frâu în ultima perioadă; sunt posibile adevărate explozii emoționale;

20 ianuarie: Soarele intră in Vărsător – abandonăm prudența și răbdarea specifice Capricornului, adoptând atitudinea nonconformistă a Vărsătorului; ne simțim bine în mijlocul prietenilor;

22 ianuarie: Jupiter intră în Berbec – perioadă favorabilă proiectelor noi și începuturilor de orice fel; facem eforturi susținute pentru a face progrese în domeniile-cheie pentru noi;

26 ianuarie: Saturn în Balanță intră în mers retrograd – destinul ne aduce în față probleme cu care ne-am confruntat și anterior, îndeosebi pe plan relațional.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de analize Club Mistic - astrologie si tarot


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop