loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 27528 ori.
Horoscop iulie 2011

Într-un horoscop iulie 2011, remarcăm existenţa a două Luni noi: una în Rac, în chiar prima zi a lunii, şi alta în Leu, la sfârşitul intervalului. Vor exista, aşadar, proiecte care trebuie rezolvate rapid, care debutează şi se încheie pe durata lunii iulie, netrebuind lăsate pe altădată. E vorba în special de cele care au în prim-plan viaţa de familie.

Majoritatea planetelor personale tranzitează Racul şi Leul, cu excepţia lui Marte, care rămâne permanent în Gemeni, încurajând preocupările cât mai diverse şi proiectele multiple, nu neapărat legate unele de altele.

 

Horoscop iulie 2011 – cum influenteaza planetele fiecare zodie

 

Racul e ocupat cu număratul banilor. Veniturile sunt doar atât cât trebuie pentru a acoperi cheltuielile, astfel că are nevoie să se gândească serios la ce cumpără și ce nu, deoarece orice cheltuială inutilă va avea efecte nedorite. Preocupările spirituale sunt binevenite și îi vor asigura o armonie interioară de care nu mulți se pot bucura.

 

Leul este și mai vijelios decât în mod normal. Uită că graba strică treaba și presează pe toată lumea, dar în primul rând pe sine însuși, să acționeze mai repede, să nu mai piardă timpul. Culmea e că reușește să fie extrem de convingător și își mobilizează toți colaboratorii, astfel că rezultatele obținute sunt de-a dreptul excelente.

 

Fecioara își vede treabă singură, fără să ceară sfatul sau părerea cuiva. Tendința aceasta spre autoizolare se manifestă inclusiv atunci când merg în concediu: Fecioarele vor prefera plimbările de unul singur, pe faleză, sau vor vizita pe cont propriu obiective turistice care nu atrag atenția oricui.

 

Balanta e indispensabilă funcționării oricărui grup care își propune să realizeze ceva, fie că e vorba de distracție sau de muncă. Un vechi proverb suferă o transformare pe parcursul acestei luni, devenind ”cine nu are Balante, să își cumpere”. Talentele lor de negociere și de aplanare a conflictelor, precum și simțul estetic sunt absolut necesare oricărui grup.

 

Scorpionul pornește ofensiva la serviciu chiar acum, pe durata verii, profitând de faptul că unii colegi și șefi sunt în concediu și că poate, astfel, să își facă de cap. Mulți dintre Scorpioni vor obține rezultate excelente și vor convinge pe toată lumea că cel mai bine acționează atunci când li se dă mână liberă.

 

Sagetatorul isi reaminteste ca are supranumele de călătorul zodiacului și că oricărui călător îi șade bine cu drumul. Prin urmare, pornește la drum, vânând îndeosebi acele destinații unde nu a mai fost vreodată și care îi pot oferi, prin urmare, impresii noi din belșug. Se va întoarce din concediu împrospătat și plin de avânt.

 

Capricornul miroase diferite oportunități de a face rost de bani și se pune pe treabă, fără să îl intereseze că e vară, că e caniculă sau că acum se obișnuiește să te relaxezi în concediu. Totuși, nu uită să acorde atenție și vieții de cuplu, astfel că partenerii Capricornului vor avea parte atât de cadouri frumoase, cât și de afecțiune.

 

Varsatorul e dedicat trup și suflet partenerului de viață. Îi îndeplinește acestuia toate dorințele, uneori reușind să le prevadă înainte ca persoana iubită să apuce să le exprime în cuvinte. Prezența iubirii e de bun augur și pe plan fizic, Varsatorul castigand parca o aura care ii confera frumusete.

 

Pestii profită de zilele libere pe care le au pentru a pune ordine în treburile de acasă, îndelung neglijate până acum, din cauza îndatoririlor de la serviciu. Își vor rezerva timp și pentru întâlniri romantice, evitându-le cu grijă pe cele ce se pot transforma în ceva serios. La mare căutare sunt, în acest sezon, iubirile de-o vară.

 

Berbecul înțelege cu adevărat valoarea lunilor de vară și intră în atmosfera estivală fără nicio problemă. Adică nu face nimic serios, se distrează zi și noapte, iar atunci când nu e la distracție, se odihnește. Eventual pe acasă mai face uneori un pic de treabă, doar dacă este rugat îndelung de familie.

 

Taurul e mulțumit că poate să petreacă mai mult timp alături de familie și profită din plin de această șansă. Îi place să fie în mijlocul celor pe care îi iubește și care îl iubesc, ori tocmai de asta are parte pe parcursul lunii iulie. Chiar și când merge într-o vizită sau într-o excursie, o face tot alături de familie.

 

Gemenii călătoresc împreună cu prietenii, cu familia și chiar cu persoane pe care abia acum le cunosc. Deplasările de unul singur sau în grupuri restrânse li se pare destul de plictitisitoare, preferând agitația și având mereu nevoie de un partener de conversație. În plus, apetitul lor pentru cumpărături crește exponențial, pe parcursul acestei luni.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Horoscop iulie 2011 – principalele aspecte astrale

1 iulie: Lună nouă (conjuncţie Lună – Soare în Rac) – atenţia cade asupra vieţii de familie, sector în car a venit momentul să venim cu iniţiative noi:

 

3 iulie: Mercur intră în Leu – discursul nostru e plin de înflorituri şi de cuvinte inutile, spuse doar pentru că sună bine; pozitiv, ştim ce să spunem atunci când suntem puşi în situaţia de a prelua conducerea unui grup;

 

5 iulie: Venus începe să tranziteze semnul Racului – avem emoţii intense, venite uneori din surse greu de înţeles cu raţiunea; reuşim să comunicăm bine, atunci când vine vorba de emoţii comune;

 

6 iulie: Marte în Gemeni face un trigon cu Saturn în Balanţă – o persoană apropiată vine şi ne arată cum putem acţiona mai calculat, pentru a obţine succesele dorite;

 

15 iulie: Lună plină (opoziţie între Luna în Capricorn şi Soarele în Rac) – momente de tensiune între îndatoririle de la serviciu şi cele din familie; provocarea constă în a îmbina armonios aceste două preocupări;

 

24 iulie: Soarele începe să tranziteze semnul Leului – avem mai multă energie şi o dorinţă puternică de a străluci în societate şi de a fi cât mai frecvent în centrul atenţiei;

 

28 iulie: trigon între Soarele în Leu şi Uranus în Berbec – ne punem în aplicare ideile cu maximă hotărâre, extrem de determinaţi;

 

29 iulie: Mercur începe să tranziteze zodia Fecioarei – analizăm lucrurile până la ultima lor consecinţă şi în cele mai intime detalii; de asemenea, dezvoltăm un spirit critic de speriat;

 

29 iulie: Venus intră în Leu – devenim extrovertiţi, orgolioşi şi entuziaşti; ne face mare plăcere să ne impunem punctul de vedere într-o dispută;

 

30 iulie: a doua Lună nouă de pe parcursul lunii iulie 2011 (conjuncţie Soare-Lună în Leu) – devenim conştienţi de propria creativitate, de capacitatea noastră de a aduce ceva nou în această lume;


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop