loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18151 ori.
Horoscop iunie 2011

Cel mai important eveniment din întregul horoscop iunie 2011 este începutul tranzitului lui Jupiter prin Taur. Începe o perioadă favorabilă acumulării de bani și de bunuri materiale. Beneficiem de energia necesară pentru a ne materializa planurile prin muncă susținută.

În rest, e mare aglomerație în Gemeni (tranzitat de Soare, Mercur, Venus, Marte) și, spre sfârșitul lunii, în Rac (tranzitat de Soare și de Mercur). Așadar, se pune accent pe familie, pe prieteni și e posibil să călătorim destul de frecvent.

Horoscop iunie 2011 – Cum influențează planetele fiecare zodie 

Gemenii își dezvoltă latura spirituală. Asta se întâmplă inclusiv datorită faptului că se află în preajma propriei aniversări, moment în care e normal să îți pui întrebări mai serioase referitoare la tine însuți și la viață în general. De asemenea, Gemenii vor profita de momentele în care se află în centrul atenției pentru a spune tot ce aveau pe suflet, fără a se mai gândi la conscințe, la efecte a ceea ce spun asupra celorlalți.

 

Racul e tot mai prietenos și mai mieros cu cunoștințele sale. Lansează invitații, organizează petreceri, aduce prietenii chiar în spațiul său intim, familial. Se pare că nevoia de socializare este deosebit de puternică, din moment ce apare un astfel de comportament. Spre sfârșitul lunii, aceste inițiative încep să dea rezultate și Racul devine o figură extrem de populară.

 

Leul va corda mai multă atenție planului profesional. Asta nu înseamnă în mod neapărat că va munci mai mult, dar cel puțin va ști să dea impresia că face acest lucru. În plus, Leul va deveni de-a dreptul obsedat de imaginea proprie. Mai mult de jumătate din ceea ce face nu e pentru sine, ci pentru a lăsa o anumită impresie în societate.

 

Fecioara își ia vacanța de vară din timp și pleacă în călătorie, pe parcursul lunii iunie. Preferate vor fi destinațiile din străinătate. Apoi, va fi o adevărată plăcere pentru Fecioara sa le povesteasca tuturor prietenilor pe unde a fost, ce a facut, ce locuri a vizitat și cât de bine s-a simțit în această vacanță. Și o veste bună pentru Fecioare: reapare un vechi prieten, despre care nu mai avea nicio veste de deja prea mult timp.

 

Balanta este pusă pe căpătuială. Cuvintele cheie pentru reprezentanții acestei zodii, pe parcursul lunii iunie, sunt: bani, afaceri, contracte, cadouri, moșteniri. Balantele vor fi în permanență cu ochii pe... ochiul dracului, chiar și cu riscul de a rămâne hipmotizați. Un singur plan al vieții e la fel de bine aspectat, în această lună: viața sexuală.

 

Scorpionul intră într-o perioadă frumoasă din punct de vedere relațional. Cu Jupiter în casa a 7-a, relațiile cu partenerul de viață decurg de-a dreptul excelent. Iar Scorpionii care sunt încă singuri nu vor rămâne prea mult timp în această stare, deoarece Cupidon le devine cel mai bun prieten și aliat, de acum înainte.

 

Sagetatorul ține foarte mult la aspectul propriu, probabil și pentru că vine sezonul ștrandurilor și al plajelor și doresc să aibă ce arăta atunci când rămân în costum de baie. În consecință, încep să acorde mare atenție dietei și nu trebuie să vă mirați nici dacă îi vețe vedea laergând în fiecare dimineață sau cumpărându-și niște gantere.

 

Capricornul intră într-o dispoziție ormantică. De felul său, se îndrăgostește mai greu, dar și atunci când o face, se aprinde un foc nu numai foarte puternic, dar și extrem de rezistent, ca durată. Acesta e cazul cu mulți Capricorni, pe durata lunii iunie 2011. În rest, muncă, muncă și iar muncă. Rar vor avea prilejul să se odihnească două zile la rând,

pe parcursul acestei luni. Dacă îl vor avea vreodată...

 

Vărsătorul cel zburdalnic devine un familist convins, greu de convins să își părăsească sediul general, pe care și-l fixează acasă. De altfel, e adevărat că e tot mai ocupat, pe măsură ce trece timpul. În loc ca lucrurile să devină mai relaxante odată cu venirea verii și a perioadei când toată lumea își ia concediu, pentru el lucrurile stau mai degrabă invers.

 

Pestii se văd, în sfârșit, răsplătiți pentru toate faptele bune pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Proverbul ”bine faci, bine găsești” se dovedește în sfârșit întemeiat și mulți dintre cei care au beneficiat de ajutor de-a lungul timpului vin acum și își arată recunoștința față de Pesti. De asemenea, se anunță multe deplasări, atât în interes de serviciu, cât și de plăcere.

 

Berbecul are, în sfârșit, noroc de bani. Jupiter în casa a doua va direcționa fonduri serioase spre buzunarele și conturile sale, iar această influență astrală favorabilă va dura suficient timp pentru a-și asigura prosperitatea. Bineînțeles, cu o condiție: să muncească pentru asta. Altfel, para mălăiață nu va cădea prea ușor în gura lui Nătăfleață.

 

Taurul este favorizatul zodiacului, odată cu intrarea lui Jupiter în semnul său solar. În următoarea perioadă va realiza mai multe decât în perioade mult mai lungi din trecut, pe principiul lui Făt-Frumos, care creștea într-un an cât alții în zece. Spre sfârșitul lunii, se anunță diferite drumuri. Nu e vorba încă de marea plecare în concediu, ci doar de o încălzire, în perspectiva acestuia.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de 

ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

 

 

Horoscop iunie 2011 – principalele aspecte astrale

 

1-2 iunie: Lună nouă (conjuncție Soare-Lună în Gemeni), dublată de o eclipsă de Soare – în prim-plan se află relații cu prietenii, precum și studiile; cei care urmează o formă de învățământ vor fi agloemrați în această perioadă și nu vor avea succes decât dacă se vor pregăti temeinici;

 

3 iunie: Mercur intră în Gemeni – aspect excelent pentru tot ceea ce are legătură cu comunicarea; acum e perioada propice pentru ședințe, întruniri, discursuri, negocieri;

 

5 iunie: Jupiter intră în semnul Taurului: muncim cu multă seriozitate pentru a face rost de bani; proiectele pe care le inițiem sunt foarte bine ancorate în realitate și urmărim, de fiecare dată, rezultate concrete;

 

10 iunie: Venus intră în Gemeni – ne face mare plăcere să călătorim, să cunoaștem oameni noi, să purtăm discuții interesante;

 

15 iunie: Lună plină (opoziție între Luna în Săgetător și Soarele în Gemeni), dublată de o eclipsă de Lună – accentul se pune pe studii, dar și pe călătorii; apar probleme și provocări pentru a căror rezolvare este nevoie să ne deplasăm, posibil chiar la distanță;

 

17 iunie: Mercur intră în Rac – vorbim deschis despre sentimentele noastre; uneori, chiar prea deschis, dând frâu liber emoțiilor în momente nepotrivite;

 

22 iunie: Soarele începe să tranziteze semnul Racului – punem un accent sporit pe sentimente; înainte de a gândi, simțim; viața de familie devine o prioritate;

 

22 iunie: Marte începe să tranziteze zodia Gemeni – avem tendința de a începe mai multe proiecte în același timp, risipind astfel energia; prietenii ne pot fi de folos;

 

29 iunie: Soarele în Rac se află în opoziție cu Pluton în Capricorn – schimbările care se petrec fie la serviciu, fie în ceea ce privește alte obligații pe care ni le-am asumat în societate ne afectează inclusiv viața intimă.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop