loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6415 ori.
Jupiter în Berbec: dezvoltarea propriei personalităţi

jupiter in berbec

 

Între 7 iunie şi 9 septembrie 2010, Jupiter va tranzita semnul Berbecului, după care se va întoarce în Peşti, unde rămâne până la începutul lui 2011.

 

La 23 ianuarie 2011 va reveni în Berbec, semn pe care îl va străbate în întregime până pe data de 4 iunie 2011, când intră în Taur.

 

Cum ne vor influenţa aceste tranzite?

 

Berbecul este zodia cea mai favorizată, deoarece va fi tranzitat de Marele Benefic. Proiectele începute acum au mari şanse să se realizeze. Acest tranzit aduce o infuzie importantă de optimism şi de voie-bună.

 

Taurul începe să îşi dezvolte o viaţă interioară mai intensă, chiar să aibă unele secrete faţă de cei din jur. Frecvent, nativii acestei zodii simt nevoia să rămână singuri, pentru a se ocupa de propriile probleme sau doar pentru a se dedica unui hobby. De asemenea, se anunţă o perioadă bună din punct de vedere al stării de sănătate.

 

Gemenii devin ţi mai libertini şi mai zburdalnici decât de obicei, iar acest lucru se datorează în principal faptului că au alături de ei persoanele care îi încurajează să îşi manifeste adevărata natură.

 

Racul va primi influenţe favorabile pe plan profesional. Sunt favorizate, de asemenea, ieşirile în public, participările la evenimente mondene, diferitele acţiuni menite să îmbunătăţească propria imagine.

 

Leul poate să călătorească în străinătate, să cunoască locuri noi, să înveţe o limbă străină. De asemenea, sunt favorizate preocupările intelectuale şi chiar cele spirituale.

 

Fecioara va face faţă cu bine perioadei de criză economică şi financiară, reuşind să nu fie afectat în mare măsură. Asta nu pentru că lucrurile vor merge extraordinar la serviciu, ci pentru că va descoperi surse alternative de venit.

 

Balanţa va avea o viaţă sentimentală armonioasă şi va dezvolta relaţiile în care este deja implicată. Parteneriatele, munca de echipă vor fi favorizate pe parcursul acestei perioade.

 

Scorpionul se va simţi mai bine la locul de muncă şi, de asemenea, se va bucura de o stare de sănătate excelentă. În plus, va deveni mai răbdător şi mai dispus să ofere atenţie şi amănuntelor.

 

Săgetătorul va avea, în mod sigur, cu cine să îşi petreacă timpul liber. Prietenii îi vor fi aproape şi, în plus, se anunţă o activitate intensă şi pe plan amoros.

 

Capricornul se va preocupa în special de propria casă şi de propria familie, unde se poate aştepta la mai multe evenimente fericite.

 

Vărsătorul va avea aproape prietenii, vecinii, rudele, astfel că va găsi ajutorul potrivit în orice situaţie. În această perioadă, e posibil să călătorească destul de mult şi, în acelaşi timp, sunt favorizate studiile.

 

Peştii se descurcă bine din punct de vedere financiar şi, oricât de complicată ar fi situaţia economică generală, ei vor avea suficienţi bani pentru a-şi acoperi cheltuielile şi chiar pentru a-şi satisface unele dorinţe.

 

În general, c\t timp Jupiter se va afla în Berbec, se va simţi o dorinţă de libertate şi de afirmare a propriei personalităţi mai intensă decât în perioada în care Jupiter tranzitează semnul Peştilor. De asemenea, devenim mai activi, mai impulsivi, parţial datorită faptului că beneficiem şi de mai multă energie, lucru vizibil, în această perioadă, inclusiv în fiecare horoscop  zilnic, săptămânal sau lunar. Jupiter în Berbec va avea grijă de acest lucru.
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop