loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5810 ori.
Jupiter în Peşti (18 ianuarie-6 iunie; 10 septembrie 2010-22 ianuarie 2011)

Începând cu data de 18 ianuarie 2010, Jupiter începe să tranziteze semnul Peştilor. Aici, această planetă, numită de astrologii antici „Marele Benefic“, se va simţi ca acasă, datorită faptului că Jupiter este vechiul guvernator al zodiei.

 Pestii reprezintă, de fapt, domiciliul său de noapte, în timp ce Sagetatorul reprezintă domiciliul de zi. Cum ne va influenţa această conjunctură astrală?

 

Jupiter in Pesti - Şanse de vindecare

 

Atunci când se află în această poziţie, Jupiter favorizează tot ceea ce este legat de vindecare. Tratamentele de orice fel au eficacitate maximă. Aşadar, persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate trebuie să meargă la medic şi să urmeze indicaţiile acestora, deoarece rezultatele vor fi dintre cele mai bune. De asemenea, putem asista la vindecări – unele de-a dreptul spectaculoase – obţinute prin intermediul unor metode mai puţin obişnuite. Bioenergoterapeuţii, specialiştii în acupunctură, reflexoterapie, presopunctură sau cristaloterapie vor obţine, şi ei, performanţe deosebite. De asemenea, puteţi încerca şi unele leacuri băbeşti, pentru că strămoşii noştri cunoşteau natura mai bine decât noi şi o făceau să lucreze în folosul lor. Importantă nu este metoda aleasă, ci rezultatul obţinut: vindecarea.

 

Jupiter in Pesti - Întoarcerea la credinţă

 

Peştele este, în acelaşi timp, un semn al credinţei. Verbul caracteristic al acestei zodii este „a crede“, astfel încât nativii deţin în cea mai mare măsură una dintre cele trei virtuţi creştine, împreună cu nădejdea şi iubirea. Prin urmare, trecerea celei mai mari planete din sistemul nostru solar prin semnul Peştilor ne va ajuta să înţelegem că suntem mai mult decât un organism care are nevoie de mâncare, băutură, sex şi odihnă, mai mult decât un cetăţean care merge la vot din patru în patru ani, îşi plăteşte taxele şi respectă legile, mai mult decât un angajat care îşi face conştiincios datoria la locul de muncă şi mai mult decât un consumator care lasă în supermarketuri şi în restaurante tot ceea ce câştigă. Ceea ce ne defineşte este sufletul propriu, partea spirituală, nemuritoare, care ne face să fim – aşa cum spune Biblia – „după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu“. Mulţi dintre noi îşi vor aminti acest lucru şi se vor dedica unei forme sau alta de spiritualitate.

 

Jupiter in Pesti - Ca să primeşti, învaţă mai întâi să dăruieşti!

 

Jupiter in Pesti va activa, de asemenea, energiile care ne fac să dăruim, să fim preocupaţi de soarta aproapelui nostru. Noţiuni precum milă, compasiune, binefacere vor fi din nou înţelese la adevărata lor valoare. De altfel, ţinând cont şi de situaţia economică cu care se confruntă în acest moment umanitatea, este şi timpul să asistăm la o astfel de evoluţie. În consecinţă, societăţile umanitare şi de binefacere vor avea o activitate extrem de intensă, iar oamenii de afaceri şi marile companii nu vor fi deloc zgârcite cu donaţiile. Un exemplu a fost dat chiar de compania Google, care la început de an a donat douăzeci de milioane de dolari în scopuri de binefacere.

 

Jupiter in Pesti - Care vor fi zodiile cele mai avantajate?

 

Peştii – dar şi persoanele cu Ascendentul in Pesti – se vor număra, bineînţeles, printre răsfăţaţii acestei perioade. Influenţa pozitivă exercitată de Jupiter asupra Soarelui natal (sau asupra Ascendentului) le va aduce o energie foarte frumoasă şi posibilităţi multiple de dezvoltare. Prin urmare, au toate motivele să fie optimişti.
Nativii celorlalte semne de apă – Racii şi Scorpionii – vor fi şi ei afectaţi în mod pozitiv de trigonul făcut de Soarele natal cu Jupiter. Acesta este favorabil călătoriilor, studiilor înalte şi afacerilor juridice, aducând optimism şi şansă în toate aceste domenii.
Gemenii şi Săgetătorii, spirite libere, au şi mai multă nevoie de libertate decât de obicei. Încălcarea regulilor şi obişnuinţa de a face lucrurile după bunul plac , nu după cum ar dori persoanele din jur, le pot aduce probleme profesionale celor dintâi sau dispute în familie celorlalţi. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Fecioare, mai ales în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.
Berbecii îşi vor mai înmuia din spiritul războinic şi vor arăta mai multă compasiune pentru cei din jur, iar Taurii vor învăţa să se bazeze pe ajutorul oferit de persoanele apropiate, conform principiului „prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte“. Leii se pot lansa în tot felul de speculaţii financiare, cu şanse foarte mari de reuşită, în timp ce Balanţele îşi vor organiza viaţa foarte frumos şi vor pune ordine în programul lor zilnic destul de aglomerat. Capricornii vor avea de făcut o serie de drumuri, în care vor putea să conteze pe ajutorul prietenilor, iar Vărsătorii se pot aştepta la îmbunătăţirea situaţiei materiale.
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop