loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6033 ori.
Jupiter intra in Leu – ce va insemna pentru fiecare zodie

Pentru mai bine de un an, între 16 iulie 2014 şi 8 august 2015, Jupiter va tranzita semnul Leului. Iată semnificaţia acestui tranzit, la nivel general şi personal, după care vom arăta cum va fi influenţată fiecare din cele 12 zodii de trecerea lui Jupiter prin Leu.

jupiter in leu 2014-2015
 
Jupiter în Leu (16 iulie-31 decembrie 2014 )
 

Nivel personal: Dacă Jupiter în Rac însemnase în primul rând respect față de familie, Jupiter în Leu aduce în prim-plan o altă valoare: iubirea. Mai precis, iubirea adolescentină, plină de năbădăi, de neprevăzut, aventuroasă, cu trăiri intense, nu întotdeauna de lungă durată. Dar, chiar dacă iubirile din a doua parte a lui 2014 nu vor dura la infinit, vor fi din cele de care ne aducem aminte toată viața.

Jupiter în Leu pune accentul, de asemenea, pe relația cu copiii. După reîntoarcerea la copilărie din prima parte a anului, acum simțim nevoia să avem proprii copii. Sau, dacă îi avem deja, să le acordăm mai multă atenție.

În fine, Jupiter în Leu ne întărește dorința de a străluci, de a ne afirma punctul de vedere și de a ne impune în fața celor din jur.

 

Nivel social: Categoria socială căreia i se va acorda cea mai mare atenție va fi cea formată din cei mici. Copiii vor fi în centrul atenției atât la televizor (prin emisiuni de căutare a micilor talente sau altele, gen „copiii spun lucruri trăznite“), cât și – în sfârșit! – pe plan politic. Vor începe să apară diferite strategii la nivel guvernamental dedicate creșterii și educării copiilor, cu efecte pe termen lung.

 

  

Cum sunt influenţate zodiile de Jupiter în Leu
 

Berbec

Debutează o perioadă foarte bună, pe plan amoros. Va fi iubire din plin, pentru nativii Berbec, mai ales de aceia care doresc mai degrabă aventuri, decât relaţii serioase.

 

Taur

Familia şi casa vor beneficia din plin de influenţele favorabile ale lui Jupiter. Începe un an în care veţi petrece mai mult timp pe acasă şi veţi strânge relaţiile cu majoritatea rudelor.

 

Gemeni

Gemenii au mereu talent la comunicare, dar cu Jupiter în casa a treia acesta va creşte exponenţial. Începe o perioadă favorabilă pentru tot ce e legat de şedinţe, studiu, examene.

 

Rac

Pe plan financiar, lucrurile vor începe să meargă mult mai bine, în perioada următoare. Şi asta în primul rând datorită faptului că veţi da un randament mult mai bun la locul de muncă.

 

Leu

Jupiter în semnul dumneavoastră natal vă conferă optimism şi noroc, precum şi multă energie. Inclusiv din putere de vedere fizic, se vor constata modificări importante în bani.

 

Fecioară

Acordaţi mai multă atenţie vieţii dumneavoastră interioare. Chiar e posibil să începeţi să aveţi diferite preocupări spirituale, mai mult sau mai puţin de durată.

Balanţă

Prietenii vă sunt aproape şi îşi vor dovedi din plin ataşamentul şi sentimentele pozitive faţă de dumneavoastră. Veţi cunoaşte chiar oameni interesanţi, în anul următor.

 

Scorpion

Vă îndepliniţi îndatoririle profesionale cu maximă responsabilitate, dar dând dovadă şi de multă creativitate. Această combinaţie o să vă aducă mult succes şi paşi mari înainte, în carieră.

 

Săgetător

Pe plan intelectual, primiţi influenţe benefice de la Jupiter. De asemenea, următoarele 13 luni sunt excelente pentru călătorii la mare distanţă şi pentru relaţii cu străinătatea.

 

Capricorn

Pe plan financiar, lucrurile vor începe să se mişte mult mai bine decât până acum. Principala sursă de câştiguri vor fi afacerile, cadourile şi diferite alte tipuri de câştiguri decât cele rezultate din salariu.

 

Vărsător

Vărsătorii îşi vor regla viaţa relaţională, cuplul beneficiind de influenţe excelente. Inclusiv Vărsătorii singuri au mari şanse să îşi găsească pereche şi să pună bazele unui cuplu de durată.

 

Peşti

La serviciu, atmosfera va deveni mai plăcută, iar relaţiile cu colegii vor fi şi ele tot mai favorabile. Datorită ambianţei, e foarte probabil să obţineţi şi rezultate foarte bune, în carieră.

 
 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop