loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8814 ori.
Lady Gaga si astrologia: astrograma ii explica ciudateniile

lady gaga astrologie zodie horoscopLady Gaga, născută la 28 martie 1986, la ora 22:55, în localitatea Yonkers din statul american New York,  este, din punct de vedere astrologic, născută în zodia Berbec cu Luna în Scorpion și Ascendentul în Săgetător. Enumerarea acestor elemente astrologice de bază de pe harta ei natală este suficientă pentru a explica ciudățeniile lui Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta.

În primul rând, atrage atenția faptul că atât Soarele cât și Luna se află în zodii guvernate de Marte: Berbecul și Scorpionul. În plus, în zodiile guvernate de impetuosul Marte se află și Venus (în Berbec), Fortuna (în Berbec) și Pluton (în Scorpion).

 Așadar, era clar că micuța trimisă de părinți la o școală catolică privată nu avea să respecte mult timp disciplina strictă de acolo, ci avea să își construiască propriul drum în viață, fără a ține seama de dogmele bisericești sau de normele general acceptate de societate.

Lady Gaga: influența astrologiei asupra imaginii de vedeta

 

Luna și Pluton în Scorpion indică o puternică energie sexuală și o fascinație pentru tot ceea ce este interzis, pentru lucrurile considerate tabu de către societate. Efectele acestei influențe astrale sunt evidente în cariera unei soliste care șochează cu fiecare ocazie. Amintim câteva episoade din cariera lui Lady Gaga, emblematice pentru acțiunea unei Luni în Scorpion:

-         -  imaginile sexuale explicite din videoclipul LoveGame au făcut ca difuzarea acestuia să fie interzisă de anumite rețele de televiziune, precum canalul australian Network Ten;

-          - secvența din videoclipul Bad Romance în care apare complet nud;

-         - apariția șocantă chiar pe străzile din New York, unde s-a plimbat îmbrăcată într-un dres tăiat pe partea din spate a piciorului, cizme înalte și un sutient negru acoperit doar cu o geacă minusculă;

-          - ședința foto pentru Vogue, ocazie cu care nu a purtat decât un costum din carne crudă.

astrograma harta natala lady gagaEnergia explozivă conferită de planetele din Berbec și Scorpion a găsit un teren ideal de manifestare la Lady Gaga datorită Ascendentului din Săgetător, zodie care caută mereu aventura, distracția, expansiunea și dezvoltarea. Și din acest punct de vedere, Lady Gaga și-a manifestat din plin potențialul. Reamintim doar faptul că Lady Gaga e prima artistă din istorie care a atins cifra de un miliard de vizualizări la clipurile proprii postate pe Youtube!


 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop