loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1433 ori.
Lună albastră și lună plină în Scorpion (18 mai)

În acest an, Luna plină în Scorpion – dublată de fenomenul numit Lună albastră – are loc în noaptea de 18 spre 19 mai. Luna albastră este denumirea dată celei de-a treia luni pline dintr-un anotimp în care sunt patru astfel de fenomene, și nu trei, ca de obicei. Este și cazul primăverii astronomice din 2019.

Scorpionul este un tărâm al planetei Pluton, foarte interiorizat, responsabil cu cele mai adânc îngropate dorințe, dar și temeri din subconștient. Pentru a înțelege cum vă poate influența acest fenomen, vă oferim o poveste Zen despre modul în care propriul subconștient poate fie să ne ajute, fie să ne joace feste. Apoi, regăsiți câteva indicații pentru fiecare din cele 12 zodii.

 luna plina luna albastra mai 2019

 

 

O poveste Zen pentru Luna plină în Scorpion: Fantoma

 

 

O tânără soție era bolnavă, în pragul morții. „Te iubesc atât de mult – i-a spus soțului –, nu vreau să te părăsesc. Să nu mergi niciodată la altă femeie. Dacă faci așa, mă voi întoarce ca fantomă și te voi bântui!“.

Curând, femeia a murit. Soțul i-a respectat un timp ultima dorință, dar apoi a cunoscut o altă femeie, de care s-a îndrăgostit. S-au logodit și plănuiau să se căsătorească.

Imediat după logodnă, o fantomă a început să îi apară bărbatului în fiecare noapte, învinuindu-l că nu și-a ținut promisiunea. Fantoma era foarte isteață. Știa tot ce se întâmplă între fostul soț și noua lui logodnică. Dacă bărbatul îi oferea acesteia un cadou, fantoma îl descria în detaliu. Putea chiar să reproducă discuțiile lor și, astfel, îl împiedica pe bărbat să adoarmă.

Cine al-a sfătuit să ceară sfatul unui maestru Zen, care trăia într-un sat din apropiere. Disperat, sărmanul bărbat a mers să ceară ajutor.

„Fosta ta soție s-a transformat în fantomă și știe totul despre tine – a comentat maestrul. Orice faci și orice spui, orice cadou îi faci iubitei tale, ea știe. Trebuie să fie o fantomă tare deșteaptă. Data viitoare când apare, tocmește-te cu ea. Spune-i că ai înțeles că știe atât de multe, încât nu poți să îi ascunzi nimic. Și promite-i că, dacă îți va mai răspunde la o singură întrebare, vei rupe logodna și vei rămâne singur pe viață“.

„Ce întrebare să-i pun?“, s-a interesat bărbatul.

Maestrul i-a răspuns: „Ia pumn de boabe de soia și întreab-o câte boabe ai în mână. Dacă nu poate să răspundă, vei ști că nu e nimic altceva decât o creație a a imaginației tale și nu te va mai deranja niciodată.“

Noaptea următoare, când fantoma a apărut, bărbatul i-a făcut un compliment, spunându-i că a înțeles că ea știe tot.

„Într-adevăr, a răspuns fantoma, și știu și că astăzi ai fost să îl vezi pe maestrul Zen“.

„Dacă știi atât de multe – a zis bărbatul – spune-mi câte boabe de soia țin în mână“.

Și nu a mai existat vreo fantomă care să răspundă la această întrebare.

Luna plină din mai pentru fiecare zodie 

 

Berbec: învață să îți exprimi dorințele! Dă-ți seama ce talente ai și folosește-le pentru a-ți atinge scopurile.

Taur: ai nevoie de oameni noi în viața ta. De asemenea, e nevoie de o discuție serioasă cu partenerul de viață.

Gemeni: trebuie să menții concentrarea, la locul de muncă. Mai multă implicare și mai multă pasiune îți pot aduce succesul, pe plan profesional.

Rac: Încearcă să te ții departe de gelozie! „Fereşte-te, stăpâne, de gelozie, căci ea e monstrul cu ochi verzi ce-şi zămisleşte de unul singur hrana cu care se hrăneşte!“ (William Shakespeare)

Leu: trebuie să îți accepți trecutul, inclusiv greșelile pe care le-ai făcut. Recunoaște că inclusiv acestea ți-au fost de folos, prin lecțiile pe care le-au presupus.

Fecioară: Trebuie ca tu însuți să fii convins de ceea ce spui. Altfel, e greu de crezut că vei reuși să convingi pe altcineva.

Balanță: e timpul potrivit pentru a-ți transforma hobby-urile în surse de venit. Încearcă-ți norocul în afaceri!

Scorpion: cu Luna plină în propriul semn astral, ești plin de energie și te menții așa toată ziua. E important să te concentrezi pe rezolvarea unei sarcini cu adevărat importante. Altfel, acea energie va fi mai degrabă risipită. Stabilește-ți clar prioritățile!

Săgetător: Asigură-te că secretele tale rămân secrete! Cineva încearcă să își bage nasul unde nu-i fierbe oala.

Capricorn: Folosirea și manipularea altor persoane poate aduce succes, dar te și însingurează. Ai grijă!

Vărsător: Încearcă să îți îmbunătățești imaginea publică! De asemenea, construirea unor relații mai solide pe plan profesional devine o necesitate.

Pești: e ziua potrivită pentru o experiență spirituală profundă și semnificativă. De asemenea, poți folosi această zi pentru a-ți lărgi orizonturile.

Următoarea Lună plină va fi pe 17 iunie: o Lună plină în Săgetător (opoziție între Soarele din Gemeni și Luna din Săgetător).

Până atunci, pe 3 iunie, va avea loc fenomenul de Lună nouă în Gemeni (conjuncție Soare-Lună în Gemeni).

Următoarea Lună plină în Scorpion va avea loc pe 7 mai 2020.

Calendar lunar 2019 – Luna plină

Mai multe despre Luna natală în Scorpion 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop