loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2047 ori.
Marte în Taur (14 februarie-31 martie)

Marte, o planetă războinică și masculină, va tranzita, între 14 februarie și 31 martie, semnul feminin al Taurului. Taurul este zodia guvernată de Venus, planetă numită după zeița romană a iubirii, și remarcăm faptul că Marte sosește în zodia sa tocmai de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. Să vedem cum vom fi influențați, pe plan personal și nu numai.

marte in taur 2019

Marte în Taur – dragoste și relații

 

Cu Marte în tranzit prin semnul de pământ al Taurului, cele mai apreciate calități devin senzualitatea, loialitatea și stabilitatea. Taurul este tradiționalist, astfel încât nu e tocmi vremea potrivită pentru experimente și idei năstrușnice. Dimpotrivă, femeile vor prefera bărbații puternici, care cred în valorile tradiționale și care nu se tem să se manifeste ca bărbați. Unele dintre ele sunt atrase de bărbați care lucrează cu propriile mâini, nu neapărat la serviciu – pot să aibă un hobby precum grădinăritul, olăritul sau micile reparații prin casă.

La rândul lor, bărbații își arată aprecierea pentru frumusețea feminină, începând cu frumusețea fizică. Ei preferă femeile care știu să își pună în valoare calitățile corporale și care, de asemenea, știu să se bucure de plăcerile simple ale vieții.

Nu trebuie să credem însă că Marte din Taur va influența doar dragostea și relațiile. Influența planetei se exercită și asupra planului financiar.

 

 

Marte în Taur – bani și investiții

 

În acest semn astral, Marte nu favorizează inovațiile, ci mai degrabă ne ajută să continuăm și să dezvoltăm proiecte financiare pe care le-am inițiat atunci când planeta s-a aflat în Berbec (între 1 ianuarie și 14 februarie). Acest nou tranzit aduce rezistență și o energie pe care o putem folosi pe termen mai lung. dar e important să știm care sunt cele mai profitabile domenii, în această perioadă. În primul rând, sunt bine-venite plasamentele financiare, investițiile în instrumente financiare precum acțiuni, obligațiuni sau fonduri de investiții. Apoi, celelalte domenii influențate în mod favorabil sunt agricultura, imobiliarele, industria alimentară și artele.

Însă pentru a putea să ne bucurăm de banii pe care îi câștigăm, e important să fim cu picioarele pe pământ și să ne sporim forța vitală.

 

Marte în Taur – tehnici de împământare

 

Împământarea spirituală presupune conectarea la energia telurică, la forța vitală a pământului. Între 14 februarie și 31 martie, conectarea cu natura este esențială pentru starea noastră de sănătate. O plimbare prin pădure, îmbrățișarea unui copac, plimbarea desculț prin iarbă, apa băută de la un izvor de munte sunt câteva idei binevenite!

Există, de fapt, numeroase căi pentru a realiza împământarea spirituală. iată câteva dintre ele:

• simpla atingere a pământului poate fi de real folos. De exemplu, grădinăritul este o excelentă activitate care ne ajută să ne împământăm și același lucru se poate spune despre olărit.

• mâncarea poate, de asemenea, să sprijine acest proces. Cea mai bună alegere este să ne gătim ceva singuri, care să conțină neapărat și rădăcinoase, precum morcovi, păstârnaci, ridichi, hrean sau țelină.

• există și cristale care ajută la împământarea spirituală. Cel mai frecvent recomandate sunt cuarțul fumuriu, hematitul, jaspul roșu, obsidianul negru sau zincitul.

 

Despre Marte în Taur pe harta natală

Marte în astrologie, astronomie și mitologie 

Zodia Taur - portret astrologic

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop