loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 20003 ori.
Mercur retrograd in 2014: apă și aer

mercur in 2014În 2014, Mercur va trece prin trei perioade de mers retrograd, la fel ca în anul anterior. Și tot la fel ca în 2013, începutul fiecărei retrogradări a planetei va fi într-o zodie de apă: Pești, Rac și, ulterior, Scorpion. Diferența este însă că, de această dată, retrogradarea va continua într-un semn de aer, astfel că Mercur retrograd nu ne va afecta doar pe plan emoțional, ci și mintal și în comunicare.

În continuare, vom analiza fiecare perioadă de retrogradare a lui Mercur din 2014, în funcție de semnele astrale străbătute de planetă.

 
 

 

 

6-28 februarie 2014: Mercur retrograd în Pești și Vărsător

 

 

În Pești, Mercur îngreunează exprimarea sentimentelor și e o perioadă în care lacrimile curg, de multe ori, în singurătate. Deși suntem răniți de cei din jur, nu vrem să arătăm acest lucru, astfel că ne retragem în propria vizuină, pentru ane manifesta durerea.

Cu Mercur în Vărsător devenim însă mai expansivi și, dacă avem o problemă cu cineva, îi spunem direct respectivului, fără menajamente. Sinceritatea uneori brutală poate fi însoțită de gesturi șocante și de diferite scandaluri Noroc că perioada nu durează mult!

 
 
7 iunie – 1 iulie 2014: Mercur retrograd în Rac și Gemeni
 

În Rac, Mercur retrograd afectează în primul rând familia și relația cu propriul trecut, cu amintirile personale. Apar sentimente de regret și dorințe de a schimba ceea ce nu mai poate fi schimbat. și de această dată, lacrimile sunt la ordinea zilei, pentru cei sensibili.

Ajuns în Gemeni, Mercur retrograd are un efect de deschidere și începem să vorbim pe larg despre problemele pe care le avem. Uneori, vorbim ori prea mult, ori cu persoanele greșite. De asemenea, dovedim o curiozitate de-a dreptul bolnăvicioasă. Avantajul constă în faptul că preocupările multiple, specifice Gemenilor, ne ajută să ne consumăm energia negativă, care altfel ar fi băltit undeva în interior.

 
 

4-25 octombrie 2014: Mercur retrograd în Scorpion și Balanță
 

În Scorpion, Mercur retrograd scormonește locurile cele mai ascunse din subconștient. Setea de putere ia uneori forme ciudate, ajungându-se la confruntări deschise, care lasă răni emoționale profunde.

Revenit în Balanță, Mercur ne calmează și ajungem în extrema opusă: ne pare rău de ceea ce am spus și am făcut anterior și acum suntem dispuși să facem prea multe compromisuri, să ne înclinăm în fața celor din jur, pentru a le obține iertarea și acceptarea.

 Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop