loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5604 ori.
Mercur retrograd in 2013: zodii de apă

mercurMercur este planeta care evoluează cel mai frecvent într-un mers aparent retrograd. Și, bineînțeles, le dă cele mai mari bătăi de cap astrologilor, deoarece în aceste perioade cu Mercur retrograd apar probleme în domeniile guvernate de planetă: planul intelectual, comunicarea, drumurile. Suntem influențați însă și în funcție de zodia în care se petrecere retrogradarea.

În continuare, vom studia cele trei perioade cu Mercur retrograd din 2013.
 
 

23 februarie – 17 martie: Mercur retrograd in Pești
 

În Pești, Mercur capătă o rezonanță puternic emoțională. Dificultățile apar în exprimarea sentimentelor, iar lacrimile sunt la ordinea zilei. În această perioadă, mulți dintre noi ne retragem în singurătate, pentru a evita răni emoționale. De asemenea, avem tendința de ține multe lucruri secrete, de a îngrupa mizeria sub preș.

 
 
26 iunie – 20 iulie: Mercur retrograd în Rac
 

În Rac, Mercur retrograd acționează de asemenea la nivelul emoțiilor, al sentimentelor. Acum nu ne mai retragem în singurătate, ci este direct vizată familia. Relația cu rudele are de suferit, ies la lumină diferite probleme din trecut, care au zguduit familia și au lăsat răni nerezvoltate. Nu putem uita și ne vine greu să iertăm, de aici apărând multe provocări.

 
 

21 octombrie – 10 noiembrie: Mercur retrograd în Scorpion
 

În Scorpion, Mercur retrograd acționează la profunzimi de obicei neatinse. Este a treia retrogradare a lui Mercur din 2013, tot în semn de apă, ca și celelalte două. Ies la lumină probleme ascunse adânc, în subconștient, unde le îngropasem cu speranța că vom uita de ele. Asta nu e posibil, iar când apar la suprafață implică pasiuni extrem de intense. Mercur în Scorpion afectează și modul în care ne manifestăm în pat, acesta fiind un alt domeniu în care pot să apară neînțelegeri, în cuplurile în care unul e pasional iar celălalt mai degrabă rece sau în care unul e deschis oricărei expeiențe, iar celălalt are prea multe tabuuri.

 Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop