loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18454 ori.
Semnificaţia Lunii în casele astrologice

luna in casele astrologiceLuna poate să aibă uneori, în interpretarea unei astrograme, o importanţă la fel de mare ca cea a Soarelui. Mai jos, vă prezentăm modul în care poate fi interpretată influenţa Lunii, în funcţie de zodia în care se află.

 

Luna în casa I: Mama are o mare importanţă pentru nativ. Acesta este foarte receptiv la oameni, până la a fi foarte influenţabil, devenind o reflectare a celor alături de care trăieşte. Psihicul îi influenţează forma fizică. De obicei are o constituţie slabă. Nativul este foarte impresionabil, foarte visător şi foarte imaginativ. Imaginaţia îi influenţează puternic comportamentul. Memorie bună, capabilă de a evoca amintiri cu uşurinţă. Capabil de cele mai romantice gesturi într-o relaţie de iubire.

 

Luna în casa a II-a: Nativul are nevoie de o mare securitate emoţională iar sentimentele joacă un rol important în ceea ce priveşte achiziţiile. El poate fi posesiv în relaţiile cu ceilalţi, de frică să nu îi piardă pe cei pe care îi iubeşte. Această posesivitate se extinde şi asupra obiectelor. Imaginaţie activă în ceea ce priveşte bunurile şi achiziţiile materiale. Alternanţă între perioade în care economiseşte şi perioade în care face multe cheltuieli nechibzuite. Memorie care reţine bine tot ce are legătură cu banul, cu achiziţiile materiale, cu senzaţiile fizice.

 

Luna în casa a III-a: Nativul este schimbător şi sensibil la influenţele din jur. Faptul de a avea sau nu surori sau fraţi i-a condiţionat puternic psihicul. Acesta este mai degrabă instabil; obiceiurile îi influenţează puternic felul de a acţiona şi de a gândi. Îi place foarte mult să călătorească. O imaginaţie care impregnează cu vise actele vieţii cotidiene, care influenţează gândurile concrete ale nativului şi raporturile sale cu anturajul. Memorie care reţine bine tot ce are legătură cu deplasările, cu comunicaţiile şi cu viaţa cotidiană. Întotdeauna evită rutina.

 

Luna în casa a IV-a: Nativul este puternic influenţat de mamă, familie şi tradiţii. Are o mare sensibilitate psihică. Pentru a se simţi bine are nevoie de un sentiment de securitate, de a trăi într-o atmosferă familială liniştită. Imaginaţia influenţează comportamentul în cămin şi relaţiile familiale. Memorie activă la nivelul familiei, al căminului, al patrimoniului. Confruntat cu un mediu ostil, are tendinţa să se autoizoleze. De obicei, la maturitate sau chiar la bătrâneţe obţine recunoaşterea publică a meritelor sale.

 

Luna în casa a V-a: Nativul se exprimă cu ajutorul sentimentelor şi are tendinţa de a le slăvi, de a le exagera. Se proiectează cu forţă asupra altora, îi place să facă pe vedeta. Are o atracţie deosebită spre joc şi plăceri, căutarea plăcerilor fiind preocuparea sa permanentă. Imaginaţie creatoare care animă ideile nativului în ceea ce priveşte copiii, timpul liber, dragostea şi speculaţiile. Memorie activă în domeniul dragostei, al copiilor, al creaţiilor şi al timpului liber. De obicei, are mai multe aventuri amoroase.

 

Luna în casa a VI-a: La acest nativ există o legătură puternică între emoţii şi condiţia sa fizică. Investeşte mult din energiile sale psihice în ocupaţiile sale zilnice şi în munca sa. Se simte bine atunci când îi slujeşte pe ceilalţi. Are tendinţa de a-şi face griji cu uşurinţă. Imaginaţie activă la nivelul muncii şi al sănătăţii. Memorie care reţine bine tot ce are legătură cu munca şi cu sănătatea. Este preocupat de tehnică. Perioada copilăriei poate fi marcată de unele probleme de sănătate.

 

Luna în casa a VII-a: Nativul este foarte sensibil la suişurile şi coborâşurile din relaţiile interpersonale. El este mereu în căutarea celui care îl completează, aceasta fiind preocuparea sa de bază. Are o mare nevoie de ceilalţi ca să se simtă bine psihic. Imaginaţia se desfăşoară la nivelul uniunilor şi al asociaţiilor. Memorie activă la nivelul uniunilor, asocierilor, raporturilor cu ceilalţi în general. De obicei, are multe oportunităţi pentru căsătorie. Poate atrage adversităţi printre femei.

 

Luna în casa a VIII-a: Nativul are un psihic foarte puternic, în care abundă simbolurile şi visele. El trece în mod regulat prin cicluri de schimbare. Este atras de tot ce este secret şi misterios şi este capabil de a explora în profunzime în interiorul lui. Imaginaţie câteodată morbidă, activă în probleme legate de moarte, sexualitate, lucruri ascunse, misterioase şi supranaturale. Memorie care reţine tot ceea ce are legătură cu lucrurile psihice sau mistice, cu visele, cu inconştientul, cu moartea şi cu metamorfoza. Moartea poate să survină într-un loc public sau chiar în cadrul unei catastrofe de proporţii. Femeile au o mare importanţă pentru el, inclusiv din punct de vedere financiar.

 

luna in case astrologieLuna în casa a IX-a: Psihicul nativului este foarte mobil, instabil, ceea ce îl face să întreprindă mai multe lucruri, fără a le termina neapărat. Viziunea sa despre lume este foarte colorată de către emoţii. Imaginaţie puternică şi activă , care poate îmbrăca un caracter profetic. Ea zboară spre idei mari, spre probleme legate de călătorii, spre străinătate, spre deschiderea spiritului. Memorie care favorizează studiile ştiinţifice, filozofice şi religioase. Reţine tot ce are legătură cu călătoriile, străinătatea. Memoria poate fi însă instabilă. Îşi poate schimba frecvent opiniile. De asemenea, este capabil să îi înveţe pe alţii.

 

Luna în casa a X-a: Nativul simte nevoia de a se pune în valoare. Are ambiţii care ţintesc foarte sus. Emoţiile îi vor influenţa puternic sentimentele cu privire la destinul său socio-profesional. Este posibil să obţină beneficii datorită femeilor, fapt care poate să atragă şi anumite scandaluri. Forţele sale psihice sunt orientate spre succesul care trebuie atins. Imaginaţie activă şi utilă la nivel socio-profesional. Memorie activă la nivelul situaţiei socio-profesionale. Implicat în viaţa publică.

 

Luna în casa a XI-a: Nativul este foarte sensibil la stările şi la schimbările sociale. Îşi dă seama de ceea ce este nedrept, de ceea ce lipseşte din fericirea comunităţii sale. E gata să îi servească pe ceilalţi în detrimentul său. Ca urmare, leagă uşor prietenii şi este mai mereu înconjurat de prieteni. Imaginaţie activă în sectorul proiectelor şi prieteniilor. Memoria funcţionează bine în domenii legate de proiecte care îi implică pe ceilalţi dar şi la nivelul prieteniilor. Poate să aibă mai mulţi copii.

 

Luna în casa a XII-a: Nativul este foarte deschis la influenţele subconştientului, la stările şi schimbările colectivităţii. Are tendinţa de a cerceta necontenit dificultăţile, de a amplifica grijile, de a lupta cu viaţa sau de a întreţine un sentiment de neputinţă sau de vinovăţie. Imaginaţie activă în ceea ce priveşte încercările, bolile, lucrurile ascunse. Ea poate fi prea receptivă la influenţele subconştiente. Memoria reţine tot ce se raportează la încercări, la lucruri ascunse, oculte, la medicină şi la muzică. Ea reţine profund suferinţa. De altfel, este capabil să înveţe datorită suferinţei. Amintirile care vin de foarte departe (cum ar fi amintirea vieţilor anterioare) pot apărea în memorie. Întotdeauna, Luna  in casa a 12/-a caută să realizeze sinteza.
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop