loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 14190 ori.
Semnificaţia Soarelui în casele astrologice

soarele in casele astrologiceÎn astrologie, Soarele are o importanţă deosebită, poziţia sa într-o zodie indicând foarte multe amănunte despre personalitatea individului. Poziţia Soarelui în casele astrologice este la fel de importantă, ea oferind detalii despre sectorul de viaţă în care individul îşi va manifesta, în modul cel mai pregnant, personalitatea. De aceea, poziţia Soarelui în case devine foarte importantă în întocmirea unei astrograme sau a unui horoscop.

 

Soarele în Casa I

Nativul e capabil să îşi conducă singur viaţa, având un impact important asupra celorlalţi. Personalitatea sa este pusă în valoare. Dacă soarele este disonant, nativul poate fi uneori prea ambiţios, plin de el, autoritar, egocentric. Mama are o mare importanţă pentru el şi este foarte receptiv la oameni. Indică o bună vitalitate şi o bună recuperare a forţelor.

 

Soarele în casa II

Nativul apreciază viaţa opulentă. Îi place să câştige bani, să dobândească lucruri şi este capabil să reuşească acest lucru dacă soarele este armonios. Dacă este disonant, nativul poate pierde uşor ce a câştigat, prin exces de generozitate sau prin opulenţă afişată şi diferite extravaganţe. Tatăl poate juca un rol important în privinţa finanţelor sale, sau poate beneficia de protecţia unor persoane influente.

 

Soarele în casa III

Nativul este în măsură să se impună în anturajul său, ţinând ca acesta să-i recunoască superioritatea.. Îi place să comunice cu ceilalţi, să argumenteze, dar nu îşi pierde timpul mergând în profunzimea lucrurilor. Imediat ce învaţă ceva, apare dorinţa de a împărtăşi ceea ce a înţeles. Este interesat de călătorii şi simte mereu nevoia de locuri noi, oameni noi, impresii noi.

 

Soarele în casa IV

Influenţă puternică a mediului familial asupra personalităţii. Nativul are nevoie de securitate, de căldura unui cămin liniştit. Viaţa sa interioară este foarte bogată, dar nu şi-o dezvăluie cu uşurinţă, pentru că asta ar însemna să îşi arate refugiul care îi permite să se pună la adăpost de lume. De obicei este mândru de familia sa. Influenţele părinteşti sunt puternice. Sfârşitul vieţii este petrecut, în cele mai multe cazuri, într-un mediu opulent.

 

Soarele în casa V

Nativul este înclinat spre plăceri şi ştie să se arate creativ pentru a-şi face plăcute activităţile. Acordă multă importanţă copiilor şi laturii artistice. În cazul în care este rău aspectat, poate să nu aibă copii, deşi simte permanent această nevoie. Îi place să fie centrul de atracţie. Are ambiţie creativă, care uneori poate degenera în manifestări de exhibiţionism.

 

Soarele în casa VI

Obiectivul nativului este de a servi într-un fel sau altul. El se arată mai degrabă rezervat, dar păstrează o latură minuţioasă care îi permite să exceleze în ceea ce întreprinde. Pentru că este perfecţionist, el poate fi foarte critic faţă de el însuşi. Este însă foarte critic şi cu cei din jur. Poate fi exagerat de preocupat de igiena proprie. Bine aspectat, poate fi săritor, gata oricând să ajute. Rău aspectat, devine total necooperant.

 

Soarele în casa VII

Nativul devine conştient de el însuşi prin intermediul celorlalţi şi îşi poate arăta valoarea deplină. Sociabil, prietenos el caută armonia în raporturile cu oamenii. El poate avea tendinţa de a se arăta autoritar, dacă soarele este disonant. Căsătoria are loc, de obicei, la vârstă medie, iar în cazul femeilor chiar mai târziu. De obicei, rămân permanent cu partenerul ales cu atâta grijă.

 soarele in case astrologie

Soarele în casa VIII

Personalitatea nativului este mai secretoasă, greu de perceput la prima vedere. Ea a putut fi marcată de probleme legate de moarte. Nativul trebuie să treacă prin transformări importante în timpul existenţei. Îl interesează misterul şi cele mai profunde aspecte ale vieţii. Se autoperfecţionează continuu. Are abilitatea de a atrage ajutorul din afară. Sexualitatea ocupă un rol important în existenţa sa.

 

Soarele în casa IX

Nativul are un ideal elevat, o mare deschidere a spiritului sau se interesează de străinătate, de călătorii, lege sau ştiinţe sociale. El caută fără încetare să înţeleagă „de ce”–ul lucrurilor. Este receptat ca o persoană plină de înţelepciune şi din această cauză îşi poate asuma, uneori, rolul de ghid spiritual.

 

Soarele în casa X

Nativul are ambiţia de a reuşi, de a se ridica din punct de vedere social. El are un suflet de şef, făcut mai degrabă să conducă decât să servească. Dacă Soarele este disonant, ambiţia riscă să fie nemăsurată. Dezvoltă o conştiinţă de sine puternică. Dacă soarele este bine aspectat, reuşeşte să ajungă pe o poziţie socială înaltă. Dacă nu, poate avea tot felul de probleme cu superiorii neînţelegători.

 

Soarele în casa XI

Nativul se arată prietenos, simţul său umanitar este dezvoltat şi îşi atrage cu uşurinţă simpatia celorlalţi. Acest lucru îi permite să îşi realizeze proiectele cele mai ambiţioase (dacă Soarele este armonios). De obicei, este prietenul ideal, statornic, alături indiferent de situaţie şi reuşeşte să atragă prieteni de acelaşi tip.

 

Soarele în casa XII

Nativul trăieşte mai degrabă retras, el apreciază singurătatea sau este trist din această cauză. Are simţul compasiunii foarte dezvoltat şi le poate fi de mare ajutor celorlalţi. Uneori, aceştia por profita de el, folosindu-l. Personalitatea sa s-a copt devreme, din cauza experienţelor grele de viaţă. În cazul in care soarele este prost aspectat, poate suferi de lipsă de încredere în sine.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop