loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7467 ori.
Totul despre zodia Balanță: caracterizare, personalități, cadouri, modă

Între 23 septembrie și 22 octombrie, Soarele străbate semnul Balanței – o zodie de aer, a cărei denumire nu este deloc întâmplătoare: simbolul zodiei, cu cele două brațe aflate în echilibru, este o evocare a momentului echinocțiului de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, iar lumina are forță egală cu întunericul. Mai jos, regăsiți tot ce vă poate interesa despre această zodie a artiștilor și a justiției.

 zodia balanta

În articolul intitulat Balanța, romantica zodiacului, găsim un autoportret al zodiei, din care redăm, un fragment: „Mi se spune seducătoare şi, în orice caz, ştiu să produc efect şi sunt fericită din această cauză, chiar dacă nu consider că abuzez de farmecele mele (în fine, nu prea mult!). Marele avantaj de a plăcea este că oamenii sunt amabili cu mine şi acest lucru îmi convine, pentru că detest afronturile: nu degeaba sunt la cealaltă extremă faţă de tumultuosul Berbec!“.

 

Printre vedetele Balanță reprezentative pentru acest semn se numără actrițe de succes, precum Gwyneth Paltrow sau Catherine Zeta-Jones, cântăreți precum John Lennon, Eminem sau Luciano Pavarotti, dar și sportivi de cel mai înalt nivel, precum Serena Williams. Găsiți o listă mai vastă AICI

 

O personalitate reprezentativă pentru semnul Balanței a fost poetul francez Arthur Rimbaud, precursor al simbolismului și chiar al avangardei, făcând parte din așa-numiții „Poetes maudits“ – Poeții blestemați. Povestea vieții sale tumultuoase o găsiți AICI

Balanța are mult bun-gust, care se reflectă inclusiv în stilul vestimentar. Pentru a ilustra modului în care se îmbracă reprezentații acestei zodii, am ales să vă vorbim despre evoluția stilului vestimentar al unei actrițe Balanță: Gwyneth Paltrow.

 

Dacă nu sunteți hotărât ce cadouri să îi faceți unui prieten născut în semnul Balanței, acest articol vă oferă toate informațiile necesare.

 

Vă punem la dispoziție, de asemenea, zece proverbe și cugetări care reflectă modul de a gândi și de a vedea viața al nativilor Balanță.

În ceea ce privește preferințele cinematografice, Balanțele preferă filmele de dragoste și pe cele de artă. Am întocmit o listă de filme potrivite pentru zodia Balanță.

 

Care sunt, oare, sărbătorile preferate de nativii Balanță? Evident, cele care au legătură cu viața de cuplu. Aflați amănunte AICI.

 

Pentru a-i înțelege cu adevărat pe nativii Balanță, este necesar să înțelegeți modul în care ne influențează planeta care guvernează această zodie: Venus, care poartă numele zeiței romane a frumuseții și iubirii. Despre semnificația sa în astrologie, astronomie și mitologie, găsiți amănunte AICI

 

Persoanele interesate și de aspectele mai tehnice ale astrologiei pot afla detalii despre modul în care planetele își exercită influența atunci când se află în tranzit prin semnul Balanței: Soarele în Balanță, Luna în Balanță și Mercur în Balanță.

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop