loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5681 ori.
Totul despre zodia Fecioară: caracterizare, cadouri, modă, vedete, proverbe

Între 23 august și 22 septembrie, Soarele traversează zodia Fecioarei – un semn de pământ, asociat de cele mai multe ori cu grija pentru detalii și cu un spirit critic deosebit de enervant pentru cei din jur. În schimb, Fecioara e considerată angajatul perfect. Mai jos, regăsiți tot ce3ea ce vă interesează despre această zodie.

zodia fecioara

În articolul intitulat „FECIOARA, CRITICUL ZODIACULUI“ găsiți un autoportret al Fecioarei, din care vă oferim aici un fragment: „Ordinea, grija, curăţenia, igiena alimentară, moderaţia sunt calităţi pe care le am, dar trebuie să înţelegeţi ceva: acestea îi vor părea fermecătoare doar unei Balanţe dar îmi fac mie, Fecioara cea discretă, o tristă reputaţie de persoană care strică cheful celor din jur“.

 

Fecioara ar spune că nu e nevoie să fii un mare luptător sau să faci mult zgomot, pentru a ieși în evidență. Iar vedetele din cinema, muzică sau politică născute sub acest semn astral par să-i dea dreptate. Găsiți lista lor AICI.

 

O personalitate tipică pentru această zodie a fost cea supranumită (e drept, din alte motive decât cele astrologice) „Regina Fecioară“: Elisabeta I a Angliei, a cărei biografie o găsiți AICI.

 

În ceea ce privește stilul vestimentar, Fecioara se caracterizează prin clasicism și prin faptul că știe să își asorteze perfect stilul la evenimentul la care merge. Unu exemplu tipic este franțuzoaica Segolene Royale, care în 2007 a fost la un pas de a deveni prima femeie președinte al Franței. Amănunte AICI.

 

Aveți un prieten Fecioară și nu știți ce să-i cumpărați de ziua lui? Club Mistic vă pune la dispoziție o listă cu CELE MAI POTRIVITE CADOURI PENTRU ZODIA FECIOARĂ.

 

Am selectat și 12 proverbe și cugetări ce reflectă întocmai modul de a gândi al zodiei Fecioară. Una dintre ele este „Păstrează haina de nouă și sănătatea de tânăr!“. Pe celelalte 9 le puteți afla AICI.

 

În ceea ce privește filmele, se remarcă o pasiune pentru cele polițiste, dar și pentru documentare. Am făcut o listă cu 5 filme preferate de nativii Fecioară, pe care o găsiți AICI.

 

Ne-am pus și întrebarea referitoare la sărbătoarea preferată de nativii Fecioară. Răspunsul e oarecum surprinzător și poate fi găsit AICI.

 

Pentru a-i înțelege așa cum se cuvine pe nativii Fecioară, e nevoie să înțelegeți cum acționează Mercur, planeta care îi guvernează. Am scris un articol în care vorbim despre SEMNIFICAȚIA LUI MERCUR ÎN ASTROLOGIE, ASTRONOMIE ȘI MITOLOGIE.

 

În fine, cei interesați de aspectele tehnice ale astrologiei pot afla cum își amnifestă influența diferitele corpuri cerești, atunci când se află în semnul Fecioarei: Soarele în Fecioară, Luna în Fecioară și Mercur în Fecioară.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop