loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7908 ori.
Totul despre zodia Leu: caracterizare, vedete, modă, cadouri, filme

Pe 23 iulie, Soarele a intrat în semnul Leului – zodia de foc al cărei guvernator este și căreia îi oferă o parte importantă din strălucirea sa. Leului îi place să fie în centrul atenției și să se impună ca lider, deși are și multe momente în care se comportă, indiferent de împrejurări, mai degrabă ca un copil aflat la locul de joacă.

zodia leu

În articolul „LEUL, LIDERUL ZODIACULUI“, găsiți un autoportret al acestei zodii: „Ce să vă spun? Cred, obiectiv vorbind, că Leul este o persoană bine organizată şi greu de dirijat. Totuşi, nu trebuie să mă dispreţuiţi, nu sunt un tiran: dacă îmi place să fiu lider este pur şi simplu pentru că ştiu să conduc o echipă şi un proiect, dar în realitate suport destul de greu faptul că ceilalţi se bazează pe mine şi nu au iniţiativă, pentru că prefer să fiu în compania oamenilor dinamici şi ambiţioşi, aşa, ca mine“.

La cât de mult iubesc Leii strălucirea, nu e de mirare că multe vedete s-au născut în această zodie. Împăratul Napoleon Bonaparte, actorul Robert de Niro sau superba Charlize Theron unt doar câteva exemple. O listă a vedetelor născute în semnul Leului găsiți AICI.

În ceea ce privește moda, Leii chiar știu să se pună în valoare, prin intermediul hainelor pe care le poartă. În articolul intitulat Madonna: Femeia Leu şi nevoia de a fi în centrul atenţiei, veți afla multe despre stilul vestimentar al zodiei.

 

Cea mai reprezentativă personalitate politică și militară născută în zodia Leului este, de departe, împăratul francez Napoleon. Amănunte despre destinul acestuia găsiți AICI.

Care sunt cadourile pe care le poți oferi unui Leu, dacă vrei ca acesta să fie într-adevăr mulțumit? Acest articol vă oferă câteva indicii.

Am selectat, de asemenea, o listă cu 10 proverbe și cugetări potrivite pentru zodia Leu. „Norocu-i după cum și-l face omul“ e unul dintre ele. Pe celelalte le găsiți AICI.

Seriile Ice Age și Resident Evil sunt exemplele perfecte de filme îndrăgite de nativii Leu. Celelalte propuneri le găsiți AICI.

Care sunt momentele de sărbătoare pe care nativul Leu le va aprecia cel mai mult? Crăciunul, propria zi de naștere, nunțile, 1 aprilie? Găsiți răspunsul AICI.

Nu poți înțelege Leul fără să cunoști Soarele, planeta care îl guvernează. Club Mistic vă oferă amănunte despre semnificația Soarelui în astrologie, astronomie și mitologie.

Cei interesați de latura mai tehnică a astrologiei pot afla, de asemenea, amănunte despre semnificația și modul în care ne influențează Soarele în Leu, Luna în Leu și Mercur în Leu.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop