loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8191 ori.
Totul despre zodia Rac: caracteristici, modă, personalități, filme, cadouri,

Pe 20 iunie, Soarele intră în semnul Racului – semnul astral cu nativii renumiți în primul rând pentru sensibilitate și pentru atașamentul și grija față de casă și familie.

În articolul Racul, familistul zodiacului, găsiți un autoportret al acestei zodii: „Chiar dacă fac totul ca să par sigur pe mine – şi cred că reuşesc destul de bine – sunt prea sensibil ca să fiu cu adevărat un luptător. Îmi plac calmul, liniştea, animalele, copiii. Pe scurt, nu am profilul lupului cu colţi sau al rechinului, dar compensez prin alte calităţi, care îmi permit să îmi fac drumul meu plăcut: rezistenţă, imaginaţie şi o doză bună de intuiţie“

 

Pamela Anderson este vedeta reprezentativă pentru atuurile fizice cu care se pot lăuda femeile Rac, în timp ce dintre bărbații nativi Rac se remarcă Tom Cruise și 50 Cent. O listă a vedetelor născute în zodia Rac găsiți AICI 

 

Din punct de vedere vestimentar, Racului i se potrivește foarte bine stilul retro. Actrița franceză Isabelle Adjani, nativ Rac, este un exemplu perfect al modului în care poți străluci în haine de epocă, în filme precum Regina Margot, Nunta lui Figaro sau Surorile Bronte. Amănunte AICI 

 

O altă celebritate născută sub semnul Racului a fost Diana, prințesa de Wales și prima soție a prințului Charles, pe vremea când acesta nu descoperise încă România și nu ne vizita țara anual. Găsiți AICI informații despre destinul prințesei Diana și în ce măsură a avut aceasta răsăturile specifice zodiei.

 

Aveți un prieten sau o prietenă Rac și nu știți ce cadou s-i faceți? Club Mistic v-a pregătit un articol din care veți afla ce trebuie să-i oferiți unui Rac, dacă vreți ă obțineți de la el mai mult decât un „mulțumesc“ de circumstanță.

 

Care sunt genurile de filme preferate de nativii Rac? Am alcătuit AICI un Top 5 al filmelor celebre pe care sunt cele mai mari șanse ca un Rac să le considere excepționale.

„O mână blândă conduce elefantul cu un fir de păr“ – iată unul din lista cu 10 proverbe tipice pentru zodia Rac, realizată de Club Mistic.

 

Care e sărbătoarea cea mai potrivită pentru un nativ Rac? Evident, Ziua Mamei. Aflați de ce, citind acest articol.

 

În fine, ținând cont că Racul e guvernat de Lună, puteți afla totul despre semnificația satelitului Pământului în astrologie, astronomie și mitologie, în acest articol.

 

Iar pentru cei interesați de amănunte tehnice, care țin de „bucătăria“ astrologiei, recomandăm articolele referitoare la semnificația Soarelui în Rac, a Lunii în Rac și a lui Mercur în Rac.

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop