loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5044 ori.
Totul despre zodia Scorpion: caracterizare, vedete, modă, cadouri

Între 23 octombrie și 22 noiembrie, Soarele străbate semnul Scorpionului – o zodie de apă, guvernată de războinicul Marte, dar și de Pluton, planetă a morții și a renașterii. Mai jos, vă oferim toate informațiile utile despre trăsăturile de personalitate, preferințele și modul de a fi al Scorpionilor.

În articolul intitulat Scorpionul, ocultistul zodiacului, nativul își face un autoportret sincer: „Nu o să vă ţin un discurs lung despre mine, nu e genul meu, dar vă spun că Scorpionul gândeşte mai mult decât vorbeşte. […]Arma mea principală, sunt conştient de asta, este intuiţia sau, mai degrabă, clarviziunea: eu ştiu pentru că simt. Şi chiar am câteodată impresia că ştiu despre alţii ceea ce nici ei înşişi nu ştiu despre ei. De altfel, cred că sunt făcut ca să caut, să descopăr, să înţeleg şi să merg dincolo de aparenţe. Daţi-i Scorpionului o enigmă, un mister, o problemă nerezolvabilă şi spiritul său va intra în clocot“.

Știați că România a fost condusă de 7 Scorpioni (regi, regine, președinți și prim-miniștri) în mai puțin de un secol? Găsiți amănunte AICI

Printre vedetele Scorpion nu se află însă numai politicieni. Există și numeroși actori, muzicieni sau mari sportivi născuți în acest semn. Nadia Comăneci este doar un exemplu. Pe celelalte le aflați AICI

O personalitate reprezentativă pentru această zodie este scriitorul rus Dostoievski. I-am dedicat un articol în care vă oferim amănunte despre destinul și creația sa.

Actrița și prințesa de Monaco Grace Kelly este reprezentativă pentru atitudinea Scorpionului față de modă: fascinație și mister. Amănunte AICI

Ce cadouri să-i faci unui Scorpion? Depinde Scorpion, o tăbliță ouija pentru comunicare cu spiritele poate fi la fel de bună ca un set de lenjerie intimă. Vă ajutăm să vă decideți, AICI.

„Scopul scuză mijloacele“ e una din vorbele preferate ale acestei zodii. Puteți afla 10 proverbe și cugetări caracteristice Scorpionilor AICI

 „Dracula“, „Eyes wide shut“ sau „Irreversible“ sunt câteva dintre filmele clasice care n-au cum să nu-i placă unui nativ Scorpion. Găsiți amănuntele despre preferințele sale cinematografice AICI.

Care ar putea fi sărbătoarea preferată a Scorpionilor, dacă nu una care implică fantome, strigoi și spirite bântuind liber? Într-un articol, vă lămurim de ce.

Pentru  înțelege modul de a fi al Scorpionilor, e nevoie să cunoaștem cele două planete care îi influențează în mod decisiv: Pluton, un maestru al regenerării prin distrugere, și Marte, o planetă a acțiunii și a energiei.

Dacă sunteți interesat și de aspectele tehnice ale astrologiei, puteți afla, de asemenea, cum se comportă diferitele planete atunci când se află în tranzit prin semnul Scorpionului: Soarele în Scorpion, Luna în Scorpion și Mercur în Scorpion.

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop