loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 17222 ori.
Trigonul in astrologie

 

În astrologie, trigonul este situaţia în care între două planete se formează, pe harta cerească, un unghi de 120 de grade. Este considerat cel mai bun unghi care poate să existe între două planete, deoarece acestea se susţin reciproc, influenţele lor pozitive exercitând o acţiune comună.

 

Acest aspect de trigon se poate realiza numai între două planete care se află în zodii ce aparţin aceluiaşi element. De exemplu, atunci când Uranus se află în semnul Berbecului (perioada 2011-2020) el poate să facă trigon doar cu planetele aflate în celelalte două zodii de foc: Leu şi Săgetător.

Trigonul în semne de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) influenţează problemele concrete, materiale: muncă, bani, serviciu, posesiuni şi proprietăţi. Schimbările care se petrec acum sunt mai durabile, dar se şi petrec mai greu. De obicei, efectul pozitiv al unui astfel de trigon se va manifesta inclusiv peste câteva luni sau ani.

Trigonul în semne de apă (Rac, Scorpion, Peşti) se manifestă cu preponderenţă prin intermediul sentimentelor şi al emoţiilor. Poate să aducă evoluţii pozitive, al căror efect se manifestă pe termen mediu.

Trigonul în semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător) implică o ardere rapidă, acţiuni în forţă, soluţii neaşteptate de rezolvare a problemelor. Efectele sale sunt resimţite imediat, fulgerător chiar.

 

Trigonul în semne de aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) implică o activitate susţinută pe plan intelectual şi, de asemenea, amplifică abilităţile de comunicare. Acţiunea pozitivă este, de asemenea, rapidă, dar nu și durabilă. Efectele se fac resimţite, în cele mai multe cazuri, doar pe termen scurt.

Spre exemplificare, vom vorbi despre trigonul Soare – Saturn, de la sfârşitul lunii mai şi începutul lunii iunie 2011. Atunci, Soarele se află la în Gemeni, iar Saturn în Balanţă. Ţinând cont de caracteristicile celor două corpuri cereşti care fac acest aspect astral, dar și de cele ale respectivelor zodii de aer, prezentăm, pe scurt, efectele asupra noastră. Sunt favorizate preocupările artistice, studiul şi, în general, comunicarea. Relaţiile de parteneriat cunosc o revigorare, putem chiar să punem capăt unor vechi neînţelegeri.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop