loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8806 ori.
Uranus în Berbec: independenţă, impulsivitate, inventivitate

planeta uranus 

La sfârşitul lunii mai 2010, Uranus părăseşte, după mai bine de 10 ani, semnul Peştilor, pentru a tranzita primele grade ale Berbecului. La începutul lunii iulie el va începe să retrogradeze, pentru ca pe 15 august să revină în Berbec.

 

Deşi scurt, intervalul 29 mai – 15 august 2010 reprezintă o prefigurare a perioadei de aproximativ 8 ani în care Uranus va străbate semnul Berbecului, perioadă care începe în martie 2011 şi va dura până în martie 2019.

 

Dacă în semnul de apă al Peştilor, puternic interiorizat, Uranus a acţionat în special la nivel profund, acţionând asupra straturilor profunde ale fiinţei noastre (în special ale celor născuţi sub semnul Peştilor sau care au elemente importante acolo), în semnul de foc al Berbecului această planetă a transformărilor, a schimbărilor, revoluţiilor şi invenţiilor va acţiona cu mult mai multă forţă, iar efectele sale vor deveni tot mai vizibile şi pe plan exterior.

 

Uranus in Berbec si cele 12 zodii

Afectaţi vor fi, în primul rând Berbecii, care vor deveni şi mai impulsivi şi mai vulcanici decât sunt de obicei, dar acelaşi lucru se poate spune şi despre nativii cu Ascendentul, Luna, guvernatorul Ascendentului sau o aglomeraţie de planete în această zodie cardinală. De asemenea, datorită aspectelor astrale create, efectele trecerii lui Uranus în Berbec se vor face simţite şi de către Balanţe (sub forma unor provocări şi a nevoii de a începe ceva nou, de a face schimbări importante în viaţa proprie), de către Capricorni şi Raci (cărora destinul le aduce diferite şocuri, resimţite profund şi menite să îi pună în mişcare, să îi rupă de evoluţia lor anterioară), dar şi de către Lei, Săgetători, Gemeni şi Vărsători (în cazul cărora se poate vorbi despre o acţiune cu efecte pozitive, care îi îndeamnă în permanenţă să îşi manifeste originalitatea, să inoveze, să adopte soluţii noi, revoluţionare, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă).

 

La nivel global, sunt favorizate revoluţiile, răsturnările neaşteptate de situaţii, schimbările imprevizibile atât în evoluţia unui anumit stat, cât şi în relaţiile dintre state. Diferite teritorii se pot desprinde de structuri statale mai mari, dobândindu-şi independenţa. De asemenea, statele luate separat vor avea mai multe iniţiative, chiar dacă fac parte din structuri multinaţionale. Diferenţele vor fi încurajate, se va pune accent pe ceea ce individualizează o persoană sau un grup uman. De asemenea, este o perioadă favorabilă celor cu iniţiativă, grupărilor şi naţiunilor capabile să vină cu proiecte noi, să mizeze pe necunoscut şi să gândească în viitor. Pentru cei legaţi de structuri şi de mentalităţi învechite, situaţia va deveni extrem de complicată.

 

Inventivitatea va fi favorizată şi la nivel individual. După ce, în perioada în care a tranzitat semnul Peştilor, Uranus a operat la nivelul interior al fiinţei umane, producând acolo transformări, acum va face ca aceste schimbări să apară la suprafaţă. Prin urmare, vom avea de a face cu noi invenţii tehnice, noi direcţii în artă, noi tipuri de comportament în viaţa socială. Mereu se întâmplă ceva nou în fiecare dintre aceste domenii, numai că de această dată noul se va afirma cu o putere ieşită din comun, uneori chiar cu brutalitate, în unele cazuri putându-se vorbi chiar de către modernizare cu forţa. Iar aceste tendinţe vor deveni evidente şi atunci când veţi citi un horoscop zilnic sau un horoscop lunar, în tumultuoasa perioadă cu Uranus in Berbec..
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop