loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6364 ori.
Zodiile si datoriile: Gemenii uită să plătească ratele

zodii datoriiZodia în care ne-am născut ne influenţează decisiv comportamentul, inclusiv în ceea ce priveşte relaţia cu băncile, creditele şi plata datoriilor.

Compania de colectare a creanţelor KRUK Internaţional a realizat, în perioada iulie 2012-iunie 2011, un studiu pe un număr total de 515 070 de debitori persoane fizice – număr mult superior celui cu care ne-au obişnuit cercetările sau sondajele de opinie obişnuite.

Concluzia este că zodiile se comportă diferit, atunci când vine vorba de plata datoriilor. Iar constatările vin în acord total cu ceea ce spun astrologii.

Mai precis, cele mai puţine datorii le au Capricornii, Vărsătorii şi Balanţele. Capricornul este o zodie guvernată de Saturn, planetă a seriozităţii, care îi face pe nativi să nu îşi asume niciodată riscuri inutile şi să acorde mare importanţă statului lor social. Iar guvernatorul tradiţional al Vărsătorului – cealaltă zodie care excelează în plata datoriilor – este acelaşi Saturn, serios şi responsabil. În ceea ce priveşte Balanţa, este cunoscută grija acestor nativi de a fi mereu corecţi în relaţiile cu ceilalţi.

La polul opus se situează Gemenii. Semn astral guvernat de Mercur – care, printre altele, era şi zeul hoţilor – Gemenii sunt tentaţi uneori să încerce să îşi fenteze creditorii. În plus, natura lor duală şi obiceiul de a fugi după mai mulţi iepuri în acelaşi timp îi face să se aventureze în contractarea mai multor credite decât vor putea să ducă. Printre cei care nu îşi plătesc datoriile la timp se află şi Săgetătorii, pe care Jupiter, guvernatorul semnului lor solar, îi face, de asemenea, să se întindă mai mult decât le este plapuma.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop