Bărbatul Berbec – femeia Gemeni: compatibilitate în dragoste
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3018 ori.
Bărbatul Berbec – femeia Gemeni: compatibilitate în dragoste

Între bărbatul Berbec și femeia Gemeni există o puternică atracție, mai ales la începutul relației. Puteți fi sigur că cei doi se vor remarca cu ușurință unul pe celălalt, indiferent dacă se întâlnesc la o petrecere, la serviciu sau la o ieșire cu ceva prieteni comuni. El îi atrage atenția prin caracterul său puternic, prin atitudinea de mascul Alpha. Ea îl provoacă prin naturalețea cu care flirtează și prin conversația inteligentă. Și de aici până la a începe o relație nu e decât un pas, foarte ușor de străbătut. 

După începutul exploziv (în sensul bun al cuvântului), cheia pentru succesul sau insuccesul acestei relații este reprezentată de capacitatea celor doi de a fi în primul rând prieteni, fără să își impună neapărat să devină un cuplu oficializat. Dacă vor lăsa lucrurile să meargă de la sine, sunt mari șanse ca acestea să se îndrepte în direcția potrivită. Însă dacă vreunul dintre ei va forța, va împinge relația într-o anumită direcție, atunci problemele nu vor întârzia să apară.

compatibilitate barbat berbec femeie gemeni

Cei doi au un element important în comun: caută mai mereu noutatea, plictisindu-se rapid de tot ceea ce e vechi. Totuşi, dacă el caută o noutate o dată, preferând să ia lucrurile pe rând, ea aleargă nu după doi, ci după trei-patru  iepuri în acelaşi timp: are obiective multiple, preferințe diverse, comportament schimbător. Ceea ce pentru el poate fi greu de înțeles și de acceptat.

Rareori va satisface femeia Gemeni nevoia Berbecului de a simţi că el este unicul care contează; nu îi va cultiva mândria, uneori excesivă. Dimpotrivă, preferă să se joace cu el, să îi descopere și ironizeze slăbiciunile sau să îi pună la încercare răbdarea, care oricum nu se numără printre calitățile Berbecului.

În această relație, oricând e posibil ca unul din cei doi parteneri să calce pe de lături. De obicei, fără ca partenerul să afle, deoarece, atunci când vine vorba de infidelitate, atât femeia Gemeni, cât şi bărbatul Berbec pot să dea dovadă de discreție, la nevoie.

În concluzie, între bărbatul Berbec și femeia Gemeni vorbim despre o atracție inițială puternică, ce poate da naștere unei mari iubiri. Cât de mult va dura această iubire depinde de fiecare dintre cei doi și în primul rând de capacitatea lor de a nu pune presiune pe partener și pe relație, ci de a lăsa lucrurile să înainteze în ritmul lor firesc.

 

Bărbatul Berbec 

Zodia Berbec – portret astral 

Zodia Gemeni – portret astral 

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop