Barbatul Berbec – femeia Taur: compatibilitate in dragoste
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 20780 ori.
Barbatul Berbec – femeia Taur: compatibilitate in dragoste

Relația dintre bărbatul Berbec și femeia Taur nu e una simplă, pentru că cei doi nu au foarte multe în comun: el e un luptător care vrea totul repede, iar ea o iubitoare a confortului, mai degrabă liniștită și conservatoare. Totuși, dragostea adevărată transformă diferențele în aspecte complementare, iar cei doi pot forma un cuplu aproape de perfecțiune.

Modelul pentru această relație e unul ilustru: Marte, guvernatorul zodiei Berbec, a avut o relație amoroasă cu Venus, guvernatoarea zodiei Taur, iar fructul iubirii lor a fost celebrul Cupidon sau Amor. De altfel, drăgălașul zeu înaripat al iubirii are aspecte moștenite de la ambii părinți: arcul și săgețile amintesc de preocupările războinice ale tatălui, în timp ce puterea asupra iubirii și capacitatea de a face pe oricine să se îndrăgostească sunt moștenite de la mamă. 

barbat berbec femeie taur compatibilitate

Așadar, relația – căreia mulți astrologi nu îi dau șanse prea mari – e de fapt una care poate funcționa perfect, în anumite condiții. În ceea ce îl privește pe El, trebuie să facă distincția între, pe de o parte, lumea exterioară și viața publică (unde are mult de câștigat dacă își manifestă din plin calitățile de războinic), iar pe de altă parte viața de familie (unde e nevoie de blândețe și de grija purtată femeii Taur). Dacă primește din partea lui confortul emoțional de care are nevoie, femeia Taur, îl va răsplăti din plin.

În ceea ce o privește pe ea, trebuie să se obișnuiască să nu taie elanurile lui îndată ce apar. Berbecul are multe idei și inițiativa și mereu e pe cale să se apuce de ceva nou. Femeia Taur iubește mai degrabă confortul și nu vede cu ochi buni inovațiile. Însă, în relația cu un Taur, trebuie să învețe să nu spună „nu“ de la început, ci să mimeze încurajarea. De cele mai multe ori, Berbecul se răzgândește sau uită singur ce dorea cu o zi înainte, astfel că proiectele lui oricum nu se vor materializa vreodată. În aceste condiții, de ce să te mai tulburi contrazicându-l?

În plus, el trebuie să fie constat lăudat și măgulit în imensul său orgoliu masculin, în timp ce ea are nevoie de confort material și de îndeplinirea plăcerilor mărunte ale vieții. Și, astfel, bărbatul Berbec și femeia Taur pot ajunge să formeze un cuplu reușit.

 

 

 Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop