Bărbatul Berbec-femeia Fecioară: compatibilitate în dragoste
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1140 ori.
Bărbatul Berbec-femeia Fecioară: compatibilitate în dragoste

Bărbatul Berbec și femeia Fecioară formează un cuplu în care e nevoie de multă iubire, de multă bunăvoință și de eforturi pe termen lung, pentru a se ajunge la bună-înțelegere și armonie.

compatibilitate barbat berbec femeie fecioara

Ținând cont de modul în care e construit fiecare dintre ei, această relație se confruntă cu dificultăți serioase încă de la început, deoarece au puține lucruri în comun. El caută aventuri și cuceriri rapide, ea are nevoie de un partener romantic, pe care să știe că se poate baza. El e încăpățânat și nu acceptă sfaturi sau recomandări, în timp ce ea va încerca să îl schimbe, să îl modeleze, să îl transforme în ceea ce consideră a fi cea mai bună versiune a lui.

Dacă există o atracție, atunci când se cunosc, sunt mari șanse ca ea să fie doar de natură fizică. Treptat însă, pe măsură ce ajung să se cunoască, ies la lumină și problemele.

Ce poate fi mai enervant pentru o femeie Fecioară - liniştită, ordonată, cuminte, uneori obsedată de ordine şi de curăţenie - decât un bărbat Berbec, impulsiv, care gândeşte doar după ce acţionează şi e pus pe harţă dacă e luat la întrebări?

Reciproc, lucrurile stau tot cam la fel. Berbecul apreciază, la femeia Fecioară, grija cu care se îngrijeşte de propriul trup şi aspect fizic. Însă lipsa ei de deschidere şi tendinţa de a-l critica prea des îl vor exaspera rapid.

Există şi cupluri fericite Berbec - Fecioară, însă acestea nu sunt decât excepţiile care confirmă regula. E vorba de acele cupluri în care femeia Fecioară își învață partenerul Berbec să fie mai responsabil și să gândească și pe interval mai lung de câteva minute. În schimb, bărbatul Berbec o învață pe femeia Fecioară cum poate să fie mai relaxată, să se distreze mai mult și să își asume unele riscuri.  Dar, ca regulă generală, relația între un bărbat Berbec și o femeie Fecioară rămâne una complicată.

Bărbatul Berbec

Zodia Berbec - portret astrologic

Zodia Fecioară - portret astrologic 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop