Bărbatul Berbec-femeia Leu: compatibilitate în dragoste
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1503 ori.
Bărbatul Berbec-femeia Leu: compatibilitate în dragoste

Bărbatul Berbec și femeia Leu formează un cuplu de foc, cu multă pasiune și multă putere. Împreună, energia lor debordantă le permite să realizeze lucruri mari.

barbat berbec femeie leu compatibilitate

Fiind vorba de două semne de foc, atât Berbecul cât și Leoaica au o mare vitalitate, debordează de energie și atrag privirile celor din jur, fără să facă eforturi deosebite în acest sens. Astfel, se remarcă unul pe celălalt de la prima întâlnire, iar atracția este aproape instantanee.

Această atracție reciprocă îi ia prin surprindere pe amândoi, deoarece de obicei sunt destul de greu de „prins“. El este destul de egoist, centrat pe sine și pe satisfacerea propriilor nevoi și aspirații. Ea se comportă ca o regină, obișnuită să strălucească și să aibă parte de atenție, oriunde ar merge. În relația dintre ei, reușesc totuși să se deschidă, iar celălalt îl fascinează pe fiecare suficient pentru a uita de sine, măcar uneori.

Odată începută o relație, este esențial ca aceste două firi puternice să știe să se respecte reciproc şi să îşi satisfacă, pe rând, nevoia de a fi în centrul atenţiei. Ca să nu apară discuţii şi certuri, îşi pot împărţi momentele de prim-plan în felul următor: Berbecul să fie un adevărat cocoş acasă, iar Leoaica să fie lăsată să strălucească în societate, la diferite evenimente mondene, precum şi în carieră. Astfel, fiecare se va putea impune tocmai acolo unde îi place mai mult.

Pericolul pentru acest cuplu e reprezentat de faptul că avem de a face cu două firi iuţi la mânie, care îşi controlează greu primul impuls. De aici, pot ajunge să facă sau să spună lucruri pe care apoi le vor regreta. Totuşi, de cele mai multe ori, după certuri va urma dulcea împăcare.

În concluzie, compatibilitatea între femeia Leu și bărbatul Berbec este una peste medie. Ambițioși și optimiști, cei doi pot realiza multe împreună, cu condiția să știe să își controleze orgoliul și ieșirile nervoase. Sau cel puțin să le direcționeze spre alte zări, nu spre persoana împreună cu care pot forma un cuplu aproape ideal.

 Bărbatul Berbec 

Zodia Berbec - portret astrologic 

Zodia Leu - portret astrologic 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop