Bărbatul Berbec-femeia Rac: compatibilitate în dragoste
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2345 ori.
Bărbatul Berbec-femeia Rac: compatibilitate în dragoste

Cuplul dintre bărbatul Berbec și femeia Rac ar fi fost unul ideal, în urmă cu opt sau nouă secole, pe vremea cruciadelor și a războaielor cvasi-permanente între mici regate, principate și ducate. Cel puțin cinci-șase luni pe an, războinicul Berbec și-ar fi pus armura, ar fi încălecat pe cal și ar fi mers să lupte cu dușmanii seniorului sau ai credinței sale. În această vreme, casnica femeie Rac ar fi văzut de casă și ar fi crescut, cum putea mai bine, o droaie de copii.

Între timp însă, lucrurile s-au schimbat considerabil, în lumea în care trăim, iar definiția cuplului e și ea foarte îndepărtată de cea din epoca medievală. Acum soțul și soția au drepturi egale în fața legii, de obicei merg amândoi la serviciu, iar comunicarea și împărțirea sarcinilor și a responsabilităților sunt elementele care asigură durabilitatea unei relații de căsătorie. Și, în acest nou cadru, bărbatului Berbec și femeii Rac le va fi greu să construiască ceva solid împreună.

compatibilitate barbat berbec femeie rac

El este un aventurier, dornic în permanență de ceva nou. Dacă viața nu îi oferă suficiente provocări, le va crea singur, deoarece nimic nu îi repugnă mai mult decât o existență searbădă, în care fiecare zi o copiază la indigo pe cea anterioară. Ea, în schimb, iubește liniștea propriului cămin mai mult decât orice altceva și își dorește un bărbat capabil să se bucure de lucruri simple, precum o seară petrecută, în familie, în fața televizorului, sau o masă în week-end, la care să fie invitați părinții, frații, verii, unchii și mătușile.

La început, cei doi vor găsi numai calități unul la celălalt. Femeia Rac va remarca puterea bărbatului Berbec, capabil să își protejeze casa și familia. Acesta din urmă va fi atras, la rândul său, de sensibilitatea femeii Rac, o adevărată prințesă ce trebuie protejată de zmei și balauri. Pasiunii lui arzătoare îi va răspunde căldura ei plăcută, constantă, și dorința ei de a-l îngriji ca pe un copil.

Cu timpul însă, el începe să fie enervat de tendințele ei grijulii, iar ceea ce mai înainte considera răsfăț acum i se pare dădăceală. Ea începe să creadă că ceea ce considera putere de a acționa e, de multe ori, doar agitație fără rost. Când ea începe să plângă și să se vaiete iar el își arată latura orgolioasă și arogantă e semn că lucrurile se apropie de sfârșit.

În concluzie, compatibilitatea dintre bărbatul Berbec și femeia Rac e departe de a fi considerată una încurajatoare. Cei doi sunt potriviți mai degrabă pentru relaţii de scurtă durată şi pentru aventuri. Când se încearcă edificarea unui cuplu pe termen lung, lucrurile devin mult mai complicate, iar obstacolele pot fi depăşite doar cu multă voinţă şi cu multă dragoste.

Bărbatul Berbec 

Zodia Berbec – portret astral 

Zodia Rac – portret astral 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop