Barbatul din zodia Berbec – caracteristici | astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9061 ori.
Barbatul din zodia Berbec – caracteristici

Bărbatul Berbec s-a născut sub semnul lui Marte – planeta guvernatoare a acestui semn astral, iar asta spune deja foarte multe despre personalitatea lui. Combativ în cele mai multe cazuri, de-a dreptul certăreţ uneori, are în permanenţă nevoie să se simtă în competiţie cu cineva. Şi, dacă viaţa reală nu-i oferă suficiente confruntări, le inventează singur: deseori se întâmplă ca un Berbec să iubească sau, dimpotrivă, să urască cu pasiune o persoană care, drept vorbind, nu i-a făcut nici bine, nici rău. Dar aşa funcţionează el mai bine – confruntându-se.

barbatul berbec 

Bărbatul Berbec într-o relaţie

Bărbatul Berbec trece drept un maestru al abordărilor, al începutului unei relaţii. Ştie cum să meargă la o femeie care îi place şi are şi curajul necesar pentru a o convinge rapid că împreună vor forma cel mai fericit cuplu. Şi, la începutul relaţiei, chiar aşa vor sta lucrurile.

Din păcate însă, nativii acestei zodii se dovedesc rareori nişte cai de cursă lungă. Dimpotrivă, le plac atât de mult începuturile încât, la numai câteva săptămâni, cel mult luni de relaţie, vor începe să se uite în stânga şi-n dreapta, pentru a căuta ceva nou. Şi pentru a face cea ce ştiu ei mai bine: să abordeze o femeie şi să o facă să viseze la relaţia perfectă. Pe care i-o vor oferi, de altfel, pentru un timp.

Ca să rezişti pe termen lung alături de un Berbec, trebuie să ştii să îl provoci, să îi menţii interesul viu. E esenţial să nu simtă că ai devenit proprietatea lui. Dimpotrivă, privirile admirative ale altor bărbaţi, un zâmbet aruncat la întâmplare sau o ţinută provocatoare îmbrăcată atunci când mergi undeva fără el îl vor aduce în starea de luptă, de confruntate, în care se simte cel mai bine. Şi va lupta pentru a te păstra.

Bărbaţi celebri născuţi în zodia Berbec

Nu e deloc surprinzător faptul că, într-un semn atât de combativ, s-au născut mulţi sportivi de valoare. E vorba de Ronaldinho, probabil fotbalistul cu cele mai spectaculoase execuţii din istoria acestui sport, de Helmut Duckadam, portarul care a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni, sau de Marius Lăcătuş, câştigător de 10 ori al Campionatului României.

Şi tot sub semnul Berbecului s-au născut şi conducători intransigenţi, precum Otto von Bismarck, supranumit „cancelarul de fier“, sau dictatorul nazist Adolf Hitler.

Dintre vedetele din lumea filmului, îi amintim pe Russell Crowe – celebrul „Gladiator“ –, pe Harisson Ford şi pe Marlon Brando, una din marile vedete ale filmelor de acţiune.

 

 

Zodia Berbec – caracteristici generale

 

 

Cadouri potrivite pentru zodia Berbec

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop