Bijuterii pentru zodia Berbec | zodii
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5659 ori.
Bijuterii pentru zodia Berbec

Berbecul e viu, activ, impulsiv, grăbit, dornic să iasă în evidenţă, iar bijuteriile pe care le poartă corespund acestei firi agitate.

 

bijuterii zodia berbecGuvernatorul zodiei este Marte, planeta războiului şi a confruntării, astfel încât unele dintre bijuteriile potrivite pentru nativii Berbec arată mai degrabă ca nişte arme: pandantive în formă de sabie şi diferite bijuterii metalice, cu marginile ascuţite, care îţi spun că, dacă nu păstrezi distanţa, rişti să te înţepi! Această alegere nu este deloc surprinzătoare, dacă ţinem cont de faptul că metalul asociat cu planeta Marte este chiar fierul, din care se făceau armele folosite în vechile războaiele.

 

La capitolul bijuterii care înţeapă intră şi acele de cravată, recomandate pentru bărbaţii Berbec. Cele mai potrivite sunt cele făcute din oţel inoxidabil şi care au formă cât mai agresivă.

 

Pietrele preţioase potrivite pentru Berbec

Recomandăm cristalele de culoare roşie şi, în primul rând, rubinul. Această piatră se află în legătură cu elementul foc şi cu prima chakră. Sporeşte curajul, vitalitatea, puterea şi încrederea în sine. În plus, asigură protecţia împotriva atacurilor psihice negative. De asemenea, îl ajută pe purtător să se evidenţieze, să îşi pună în valoare calităţile.

 

Granatul roşu, numit şi almandin sau rubin alabanda, este o altă piatră potrivită pentru nativul Berbec, deoarece aduce putere şi rezistenţă, fiind o piatră a angajamentului total. E bine ca Berbecii să poarte bijuterii cu această piatră atunci când sunt implicaţi într-un proiect important.

 Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop