loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13204 ori.
Cadouri pentru Balanţe

Balanta este guvernată de Venus, planetă a frumuseţii şi armoniei. Prin urmare, orice cadou făcut unui nativ al acestei zodii trebuie să încânte, în primul rând, prin aspectul său. Veţi şti că aţi ales bine dacă îl veţi auzi exclamând: „Vai, ce frumoos!“.


cadouri zodia balanta

Pentru un iubitor al frumosului, creaţiile artistice sunt la loc de cinste în topul preferinţelor. Asta vă dă o marjă largă de acţiune, pentru că artele sunt şapte. Puteţi să alegeţi o sculptură, un tablou care s-ar potrivi pe unul din pereţii camerei sale, un CD cu muzică de calitate sau un DVD cu un film de artă. Apoi, aveţi la dispoziţie şi soluţii precum o mască în genul celor de la Carnavalul de la Veneţia sau un aranjament floral cu totul deosebit. De altfel, un nativ al acestei zodii va şti întotdeauna să aprecieze un buchet de flori, indiferent dacă este vorba despre o orhidee dintr-o specie rară sau despre câteva flori de câmp încă pline de rouă.


cadouri balantaIeşirile îi plac, de asemenea, foarte mult., deoarece Balanta este o persoană extrem de sociabilă, care ştie să se comporte foarte bine în societate. Aşadar, îi puteţi face cadou o invitaţie la un eveniment monden de tipul unei reuniuni de binefacere sau al prezentării unei noi colecţii de modă.

Apoi, puteţi ţine cont de faptul că mai fiecare Balanță are un talent artistic, mai mult sau mai puţin manifestat: se pricepe să cânte la un instrument, să deseneze frumos, să modeleze figuri din lut sau să scrie poezii. Cadourile pot merge şi în această direcţie: un pasionat al muzicii va fi încântat să primească o vioară valoroasă, de exemplu, în timp ce o Balanta iubitoare al artei fotografice se va bucura pentru un nou aparat foto primit cadou. De asemenea, o statuetă din ghips ar putea reprezenta alegerea perfectă, pentru o Balanţă. 

Caracteristicile zodiei BalanţăArticole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop